torsdag 12 november 2009

Virkade godsaker
Lite virkat har det blivit också, jag har inte bara sytt. Anledningen till att jag började virka var ju att göra bakelser till Ems nya kaffeservis. Jag hade sett någora ute i butikerna men tyckte dels att de var väldigt dyra, dels att det hade varit kul att att försöka själv. Sagt och gjort och nu har det blivit några stycken. Håller just nu på med en rosa liten bakelser enligt önskemål från damen i fråga och nu börjar jag få upp farten.
Det lite besvärliga med mig är just att jag inte bara kan hålla på med en sak, jag måste göra lite sånt, lite sånt osv. Men för att tvinga mig själv att avsluta någonting fick jag inte börja på något nytt virkat förrän docktäcket var klart och det blev det i förmiddags. Måste säga att det känsdes jätteskönt! Och täcket blev godkänt av sänginnehavaren också (då menar jag inte Emilia, hon har inte sett det ännu).
Jag valde att virka ihop rutorna och det gör jag nog inte fler gånger. Himlans massa trådar att fästa, det var nog det tråkigaste. Att virka själva mormorsrutorna var bara kul och gick fort. Men nu siktar jag mot nya projekt... :)
Så här fina blev mina kuddar jag sydde i går. Passar perfekt i soffan i sovrummet. Men i kväll blir det inte mer syende eller virkande utan jag skall ta tag i tallrikshyllan. Dag är ledig i morgon (hurra!) och vi hoppas avsluta alla jädra lister. Nästa gång vi lägger nytt golv köper ni banne mig nya lister också och trasslar inte med de gamla. Det tar alldeles för lång tid!

Hälsningar Cathrin

5 kommentarer:

 1. Åh så mycket fint du sytt. Det ser riktigt smarrigt ut. Ha en bra helg Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Så otroligt kreativ du är :) Hästarna i ditt tidigare inlägg är jättesöta och kuddarna är så fina, jag har också sytt kuddar härhemma, visar dem någon dag. Jag älskar dina små bakelser och kakor :) Jag önskar att jag själv kunde virka sådana, har du möjligtvis något mönster som du skulle vilja dela med dig av?

  Ha en jättetrevlig helg.
  Kram Åsa

  SvaraRadera
 3. Hej Cathrin!
  Attans vad duktig du är på att sy o virka!!
  Jättesöta bakverk, mormorsfilt o kisse där på bilderna:)

  Var på auktionen i Rävlanda igår men kom hem tomhänt..vad kul att din mamma oxå kikar in hos mig, bor hon i närheten av Rävlanda?

  Ha en härlig fredag!

  kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Superfint...och så söta bilder.:-) Kram Stina

  SvaraRadera
 5. Nu fastnade jag ju för en helt annan sak än vad som förmodligen var tänkt.. men får ni plats med en hel soffa i sovrummet?!? Guuud, så lyxigt!
  Jag håller på och virkar en matta. Jag kan inte rekommendera som det projekt om man har en tendens att börja med andra projekt, för det tar väldigt lång tid innan man är klar med en matta... verkar bra mycket bättre med kakor och bakelser!!

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...