onsdag 4 november 2009

Min läst?


Jag kunde inte låta bli utan tog en vända till med symaskinen. Är ju superkul när jag håller mig till raksöm!
Förfärdigade raskt en liten vit&rosa-rutig påse till Emilia att ha dansskor och -kläder i. Kände mig så nöjd när den var klar. För jag är rätt hopplös; jag blir nästan aldrig nöjd. Och det är bara mitt eget fel det vet jag. För helst skall allt bli perfekt och med en gång. Åtminstone när jag gör det. Men om jag bara förblir vid min läst (i min tolkning betyder det att jag skall skynda långsamt när jag ger mig på nya projekt) då är det lättare att bli nöjd med slutresultatet. Det är annars inget talesätt jag uppskattar - man skall våga lite mer än vad man tror, men det är ju inget kul att aldrig bli nöjd med något man gör, då är det nog förståndigare att backa ett par steg, eller hur? Nästa steg är att göra om några fina kökshanddukar till julkuddar. Men, tillbaka till den rosa lilla påsen. Ju mer jag tittar på den, desto mer börjar jag fundera om inte den blivit perfekt med ett broderat "E" på framsidan... Men broderi är inte ett projekt för mig ...för jag har shoppat garn och stickor! "Det finns alltid nåt att göra!"

Jag agerar sjuksyrra i dag. Dag ligger i blöt i ett varmt bad där uppe och både Em och Oscar hostar och snörvlar. Själv är jag nästan underligt pigg, jag brukar ju alltid snappa upp alla möjliga och underiliga bassilusker och ligga däckad. Hoppas jag klarar mig den här gången. Har varit och klippt mig och känner mig allmänt uppåt. En ny frisyr piggar alltid upp och mitt långa hår behövde verkligen tas om hand. Dessutom har jag fällt hår som en angorakanin. Jag vet att man tappar hår när barnet väl kommit men jag har nästan varit rädd att bli av med allt. Det var bara några sorgliga små testar kvar. Men nu känns det nästan tjockt igen. Härligt! Nu skall jag avsluta in eftermiddags fika och ta tag i livet här hemma.

Ha det fint och blås inte bort i höststormarna!

Hälsningar Cathrin

5 kommentarer:

 1. Så fin påse du har sytt.
  Hoppas att övriga i fomiljen kryar på sig.
  Ha en bra onsdag.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Du har verkligen blivit en riktig pyssel....jag vet faktiskt inte riktigt vad du är, men fint blir det. Elefanter, påsar, hjärtan o jag vet inte vad. Alldeles underbara grejer, tycker jag. Kram Ma

  SvaraRadera
 3. Här formligen SPRUTAR kreativiteten fram och otroligt fina saker blir det.

  Ja-a...de blir FINA! Sug i dig berömmet.

  Jag känner helt igen mig i känslan av att aldrig bli nöjd, men vi får kämpa mot den så gott det går.

  Det är anledningen till att jag väntat så med mina fingerdockor...jag bara vet med mig att jag kommer bli missnöjd med ansiktena. :-) Men...jag kommer bli mer missnöjd om jag ser paketet, oöppnat och osytt...när barnen är sjutton och sexton år gamla. :-)

  Hoppas du klarar dig från sjukdomar.

  Kram Bea

  SvaraRadera
 4. Hej!!
  Tack för titten hos mig!
  Så fin påse du sytt!!
  Och elefanten i förra inlägget är jättesöt :)
  Så söt Semlan är där i docksängen!
  Ja de brukar hitta de mest märkliga platser att sova på katterna :)
  Ha en fortsatt bra vecka!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Hej! Jag tycker verkligen att du ska skaffa dig Leilas bakbok för den är helt otrolig. Det tycker i alla fall jag :) Har använt den jättemycket.

  /Josefin

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...