måndag 2 november 2009

Semlans nya säng


Nu är min gamla docksäng äntligen färdigmålad och bäddad med finaste sängkläderna igen. Av någon anledning är docksängen en av Semlans många favoritsovplatser (när man är katt kan man ha många sovplatser). På kvällen tycker Emilia att det är helt ok att Selma lånar docksängen men på dagen kan hon mycket väl få för sig att slänga ut min stackars katt. Vad Selma anser om sängens ansiktslyftning vet jag faktiskt inte, men jag är mäkta nöjd. Lite rann färgen och det syns så klart att den inte är fabriksny, men själva poängen är ju att det är min gamla med snart 35 år på nacken (liksom jag själv...).
Känner mig himla nöjd när jag väl får avslutat ett projekt! Och tack mamma, som sydde så fina sängkläder när Emilia fick överta den.
I natt har det varit ett väldans busväder och det har fortsatt att blåsa. Men jag sitter och myser i köket under min nya fina lampa (ph-lampor ger ett härligt sken). Och kalasar på de sista muffinsarna. Inte stor idé att stoppa dem i fina burkar, de tar slut alldeles för fort... Jag som var så glad när jag kom i favoritjeansen efter graviditeten måste nog börja tänka mig för vad jag stoppar i mig. Vill ju inte gärna behöva hänga undan dem igen. Balans är verkligen något jag skulle behöva i mitt liv - på många plan.
Ha det fint i höststormarna! Och glöm inte att mysa med en varm kopp och en muffins (eller två), det är nyttigt för själen (om än inte för midjan).
Hälsningar Cathrin

4 kommentarer:

 1. Vad roligt att du vill vara med på utlottningen, så klart denna rara miss trivs i denna fina docksäng, kram VIOLA

  SvaraRadera
 2. Precis! Man får inte måla bort charmen från sina saker heller!
  Blåsten har nått hit med, och det låter som en bra idé att muntra upp kvällen med något smask, för vilken själ behöver inte stärkas nu?
  Hur går det med symaskinen? Det verkar vara en bråkig typ! Jag och symaskinen kommer väldans bra överens, här produceras kuddar på löpande band...

  SvaraRadera
 3. Men så gulligt med kissemissen! De har verkligen förmåga att se ut sina favoritställen! Sen är det ofta inte förhandlingsbart. Jag har själv en mycket speciell Findus här hemma. Här gäller hans regler...Hi hi
  Tack för dina underbara ord! De värmer!
  Ha det gott!
  Emelie

  SvaraRadera
 4. Hej Cathrin!
  Vad fin sängen blev och vad himlans söt Semlan är:) Påminner om min katt Boffi (som tyvärr är i katthimlen)i färgen:)

  Mm vad gott med muffins!

  Ha en härlig vecka!

  Kram Jenny

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...