lördag 7 november 2009

Lätt som en plätt!


Ibland kommer bara pysslet till en. Och eftersom det här pysslet passar perfekt (enligt mig) in på "Använd det du har-utmaningen" hos Bea får den hamna där. Jag stod och gjorde puré till lillebror (det är en bortskämd herre som kräver hemlagad mat) och den här gången vankades det majs. Kom på att jag sett inlägg om att använda gamla konservburkar till pennställ men den här lilla söta majsburken blev perfekt som kruka till Emilias lilla blomma Plättar i luften. Från tanke till handling; burken diskades snabbt ur, fick ett band och ett litet lerhjärta som låg i gömmorna. Tada!: en jättefin liten blomkruka. Pryder sin plats i rummet. :)


Nu skall jag snart köra iväg barnen och Dag till farmor och farfar i Malmö och sedan svänga förbi stationen och hämta upp min barndomsvän Malin. Vi har inte setts sedan i somras och jag kommer att njuta maximalt av vårt dryga dygn tillsammans. Vi skall hinna med att ta igen allt så det blir massor av prat, god mat, shopping och promenader är det tänkt. Vi är helt solokvist utan barn och män. Vet inte när vi gjorde det senast. Skall bli så himla kul! Plus att jag får sova en hel natt för första gången på snart sju månader, inte helt fel. (Hoppas jag i alla fall!) Det kommer nog att bli lite tomt i vår stora säng men jag har ju i alla fall kvar Semlan hemma. Och det är konstigt hur mycket plats en annars ganska liten kattfröken egentligen tar när hon sover.


Önskar alla en riktigt härlig helg!

Hälsningar Cathrin

8 kommentarer:

 1. Vilken söt lite kruka och lätt att fixa!:)
  Ha en skön helg nu!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Visst är det bra med konservburkar man kan gör så mycket. Vad fint det var med bandet och hjärtat.

  SvaraRadera
 3. Så enkelt och så fint! Ja, ibland bara det poppar upp pyssel :)
  Ha en bra dag!
  Linda

  SvaraRadera
 4. Perfekt!
  Snyggt med konservburk som blomkruka.

  Hoppas att ni hade det trevligt.
  Och att du fick sova ut=))

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 5. Hej

  Kul att du vill vara med i min lilla kuliga (haha) tävling. Roligt att hitta till dig. Så mysig blogg dun har...Här blir jag kvar....Kramkram

  SvaraRadera
 6. Tack snälla för din kommentar! Och vilken enkel men genial idé du delar med dig av, denna ska jag annamma bums tror jag, fast x 3 och då med vita hyacinter i! Tack för inspirationen, Beas utmaning är itne dum, jisses så mycket kreativitet som flödar, härligt!
  Önskar dig en fin vecka! Många kramar Therese - Sockenvägens Söta

  SvaraRadera
 7. Har några tomma ärtsoppsburkar i förvar jag också för kommande projekt. Enkelt och snyggt!
  Hoppas ni hade en kulig helg :O)
  Kram Mia

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...