torsdag 26 november 2009

Adventsfint

Nu är jag redo för advent. Nästan i alla fall.
Dag fyller år i morgon 35 (nej, fråga inte vad jag skall ge honom) och på lördag kommer det gäster så skall det bli av får det bli nu. Jag håller mig ganska lugn än så länge, men mina glasburkar har fått nytt innehåll och jag har tagit in än mer grönt i huset. Det är bra att ha en förvuxen buxbom på tomten, det gör inget att jag knycker ganska så rejält från den. Min rygg är fortfarande ett aber, jag orkar inte så mycket så städandet blir ju betydligt enklare i år. Dvs Dag gör det. Han är ledig i morgon (över alla under!) och då skall vi förutom att fira honom även städa och sedan baka pepparkakor och jag fyller nog på förrådet av vaniljänglar. Efter baket, då vi redo för advent.

Idag skall jag och Oscar ta oss en långpromenad (fast solen lyser med sin frånvaro, tyvärr) och inhandla lite blomster. Både inför advent men själklart måste Dag få lite rosor eller annat fint. Annars kan ju inte jag kräva tulpaner i januari när det är min tur. Eller hur? Nu måste jag ta i tu med dagen här hemma. Emilia är hos sin farfar men det är fullt upp ändå.


Nytillskotten i årets julande blir få, men två sådana här kuddar från Indiska har fått flytta in i soffan i vardagsrummet. Jag skulle ju sy, men ryggen satte stopp. Men jag tar nog av fodralet och syr nya i mellandagarna misstänker jag. Så långt tålamod har jag med julpynt efter jul...


Ha en fin torsdag och glöm inte att ta fram adventsgrejerna och kolla lampor mm.Hälsningar Cathrin

1 kommentar:

  1. Oj så fint :) Måste sätta igång att pynta lite mer när jag ser hur fint du har det!

    Ja hallen blev mer luftig och nu hänger inte alla kläder i en enda hög! :)

    Ha en bra helg Kram!

    SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...