måndag 25 januari 2010

Snö och ännu mera snö

Vinter och snö är fantastiskt! När man är på rätt ställe. När det är minus 10 grader och helt vindstilla och man är i en stor skog i Småland är det perfekt. Vi har haft så underbart härligt i helgen och vädret och naturen har visat sig från sin allra vackraste sida. Idag är jag rätt trött, men det känns ändå som om jag har laddat batterierna (och man får skylla sig själv om man sitter uppe hela natten och pratar). Helgen har varit fylld av pulkaåkning (vi åkte på en skogsväg som var ganska brant och vi  vuxna skrek lika förtjust som barnen), härliga naturupplevelser, mycket prat, god mat och dryck och lite för sena kvällar.I den gamla ladugården som inte har varit bebodd av djur (annat än skogsmöss alltså) sedan 70-talet hittade jag en korg som var snarlik en sådan jag nämnde i mitt förra inlägg. De var tyvärr bortom räddning, alldeles rostig och trasig. Men är det någon som vet var man får tag i sådana här utan rost för under 1000-lappen (miljögårdens fina fina kostar så pass) så är jag spekulant.

Även om kossorna är borta sedan länge hänger deras skyltar kvar. Rätt fantastiskt, faktiskt. Tiden har stannat...
När vi nu kom hem framstår snön i Skåne som rätt fjuttig...

Hälsningar Cathrin

4 kommentarer:

 1. Vilken härlig helg ni verkar ha haft!
  Här har vi nog ungefär så mycket snö och nu ska det ju komma mer på onsdag!:)
  Har lagt till dig i min länklista, hoppas att det var ok!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Låter som en trevlig helg. Pulkaåkning är kul!! Vilken underbar bild ditt första foto i inlägget är! Fantastiskt vacker.

  Önskar dig en bra vecka!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Mysigt ni verkar ha haft det med pulkaåkning och mycket gemenskap!Härligt :)

  Ha det bäst! Åse

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig helg ni haft! Kan förstå att du fått batterierna laddade... :O) Underbara bilder! Visst är det härligt med vintern!
  Kram Mia

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...