söndag 17 januari 2010

Shoppa vilse?


Lite mera svart & vitt...


Tänk vad en god middag med trevliga vänner kan göra för humöret! Kände mig lite låg både i fredas och en bit in på lördagen. (Tack för omtanke om min rygg, alla rara bloggvänner!!!) I går kom goda vänner över med sina telningar och vi hade en väldigt trevlig eftermiddag och kväll. Då vi har ganska små barn svängde jag ihop hemlagad pizza av dinkelmjöl utifrån ett av recepten i nya numret av Lantliv. Måste skriva om det, för det är egentligen väldigt olikt mig. Men det blev hur gott som helst! Jag kan verkligen rekommendera det. Och var jätteroligt att baka på "riktigt". Emilia hjälpte till men blev lite tjurig för att hon inte fick knåda degen. Det löste sig med att hon fick gegga runt med lite gammal trolldeg jag hittade i kylen. "Vi är två sockerbagare mamma, eller hur?" myste min bakglada tjej förnöjt. Vet inte om jag skall dämpa hennes lycka med att satsa på en KA. Vill väldigt gärna ha en, men...

Idag skall jag ta mig en tur till det stora varuhuset. Har dragit mig lite för det eftersom det är nyinvigt och jag fått för mig att alla åker dit som helgnöje. Men nu har jag fått höra rykten om att det är så stort så att även om det är många där sväljer detta gigantiska varuhus folk utan att  man går på varandra. Vågar man tro på det? Känns snarare som om risken för att gå vilse och inte hitta ut är överhängande. Jag kanske tvingas somna inklämd mellan Billy och Bonde eller halvvägs över Malm...
Listan över vad som skall inhandlas är lång, förutom sänglampor och vita rullgardiner blir det väl ljus och återförslutningsbara små plastpåsar. Är det någon som vill dela med sig av något superinköp jag inte får missa får ni mer än gärna lämna en rad. Tar tacksamt emot all hjälp.
Tänkte också ta en tur in till Stoff & Stil för mer garn. Mitt plädprojekt har ju avstannat i misskalkylering av grått garn. Irriterande...

Barnen avlämnas tillsammans med maken hos mina svärföräldrar. Så jag får förutom lite shopping även egentid. Hurra! Livet känns underbart. ;)

Ha en fin söndag, allihop!


Hälsningar Cathrin

10 kommentarer:

 1. Härligt att du mår bättre!! Ha en underbar dag, inte helt fel med egentid:-)

  Kram Sofia

  SvaraRadera
 2. Lycka till med shoppandet! Hoppas du får en trevlig dag!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Vad ambitiös du är. Hur hinner du med allt?
  Aka bli roligt att få se din pläd när den är klar.

  Tror inte du behöver några tips ang vad du måste handla. Man kommer alltid ut med fler saker än man tänkt ändå.

  Hoppas att du får en fin måndag!

  SvaraRadera
 4. Härligt att få gå själv på IKEA!:) Alltid skönt med egentid.
  Bra att du mår bättre också.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Du har nog redan kommit hem när jag skriver detta hoppas du fick med dig allt på listan och att du inte gick vilse.
  Dinkelpizza låter nyttigt jag antar att man byte ut vetet mot dinkel.
  Hoppas att du får en mysig söndagkväll.

  Kram Mia

  SvaraRadera
 6. Hoppas du haft en härlig shopping-dag! Blir avundsjuk att du bara kan svänga in till Stoff och Stil! Vilken lycka! Skulle mer än gärna vilja besöka deras butik!!! Jag får näthandla istället!

  Maila mig så kommer vi överrens om något!;-)
  Kram kram

  SvaraRadera
 7. Hallå...? Hittade du hem igen? ;-D Och den som kunde åka en sväng förbi Stoff och stil.... suuuck! Jag ska åka och konferera en bit från Malmö i februari och jag försökte lägga in ett pass på detta eminenta tyghimmelrike. Men det passade tydligen inte...?
  Jo, herr Fräken är ju duktig på att skrynkla ned kuddarna också.. men jag får hojta ibland att "nej, den där kudden har inte fotats för bloggen än, så du får ta en annan!!" :-)

  SvaraRadera
 8. Att få egentid är fantastiskt och om den sammanfaller med shopping är det underbartfantastiskt! Det är ju inte alltid de små människorna tycker om samma affärer som mamman...
  Hoppas du fick en härlig dag med mycket shopping och fynd!
  Kram Mimmi

  SvaraRadera
 9. Hoppas att du hade skön egentid och fick fynda lite också.
  En bra kombination shopping och egentid=))

  Jasså, dom var goda pizzarecepten!
  Har kikat på dom men inte provat än.
  Det ser i alla fall gott ut!

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 10. Vi var minsann också på Ikea igår, NYA Ikea som Blenda säger - det är väldigt viktigt.
  Men vi var supersnabba. In till sofforna. Jag röstade snabbt ner Tomas förslag på svart soffa, lade in mitt veto - det var min julklapp. Sen backade vi tillbaka tog en brandvarnare, tog hissen ner, hittade alla genvägarna och så betalade vi. Max en halvtimme. Väldigt nöjda. Det var mycket folk där. Usch.
  Gick det bra för dig??

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...