torsdag 21 januari 2010

En award och virkade blommorFick denna award av Linda med Li.W härom dagen. Tack raraste!
Det är faktiskt väldigt roligt att bli lite "tänkt på".


Med denna utmärkelse följer att jag skall:
- kopiera awarden på din blogg!
- länka till personen som gett dig awarden!
- berätta 7 intressanta fakta om dig själv!
- välj 7 andra bloggar som du vill ge awarden till!
- länka till deras bloggar!
- lägg en kommentar i deras blogg att du gett dom denna award!


Det kräver ju lite tankemöda att få en sådan här också. Och jag har funderat lite och har då kommit fram till sju saker:  
1 Jag har nästan alltid löjligt bråttom. Även när jag inte måste skynda mig. Måste lära mig att stressa av, yoga funkar inte kanske meditation?

2 Jag tävlar nära nog om allt. Är hopplös att spela spel med (fast jag tror inte att jag är en så dålig förlorare), men tävlar lika gärna mot mig själv. Jag är faktiskt en av dem som alltid måste cyklar före den jag har närmast före mig. Och sedan nästa och nästa. Kommer fram rätt svettig till jobbet...

3 Jag hatar att springa. Hatar på riktigt. Måste ha musik eller ett grymt grupptryck för att springa.

5 Älskar att virka men hittar på alla mina virkgrejer eftersom jag inte kan lära mig läsa mönster. Misstänker att det har att göra med att jag är helt världelös på att räkna, klarar helt enkelt inte att hålla siffror i huvet. Vilket leder till nästa nr...

6 Kan komma ihåg sifferkombinationer tex telefonnummer, koder och liknande hur länge som helst men kan inte klara enkelt huvudräkning... Hopplöst fall.

7 Avskyr att laga mat. Men gör det ändå. Vi har inte råd med take-away förjämnan och jag vill inte att ungarna skall svälta ihjäl. Gillar dock att bjuda på middag, men där är matlagningen mer ok när jag får planera, duka och förbereda allt.

Och nu vill jag skicka den vidare till följande sju bloggar som jag är förtjust i:

Vardaggslyx
Fröken Knopp
My lovely grandma
Villa Ekebo
Limetwig
Signe1
GalleriMochB

Nu skall jag virka vidare. Hopplös som jag är tröttnar jag snabbt på mina projekt och går då raskt vidare till nästa. Många påbörjade projekt ligger och skräpar lite här och där i arbetsrummet. Fast förr eller senare blir de flesta avslutade. Funderar allvarligt på att skaffa lite snygg förvaring till mina lite större virkade alster. Har fått ögonen på en underbar "tråd"korg modell trädgårdsstor som jag sett på Miljögården. Men den går loss på lite väl mycket. Någon som sett något liknande till ett mer facilt pris? Tipsa mig gärna!!!

Just nu virkar jag en variant av mormorsrutor med fem sidor i stället för fyra. Då ser de än mer ut som de blommor Emilia tycker att mormorsrutorna påminner om. Fotar och visar i morgon om jag blir nöjd.
Funderar just nu på om de skall få bli en kudde till sängkammaren (som jag fått för mig blivit för "kall" med de nya sängborden) eller om jag skall göra en sjal. Eller så slutar de in en korg eller låda i arbetsrummet. Men genom att berätta om dem här kanske, kanske jag kan tvinga mig själv till att avsluta projektet. Vem vet?Önskar er alla en fin torsdag! Snart är det helg...!

Hälsningar Cathrin

11 kommentarer:

 1. Grattis till awarden och kul att få veta lite om dig. Skönt att höra att det finns fler som inte gillar att springa. Har inte sprungit sedan man var tvungen att göra det i skolan kanske en gång. Tyckte redan då att jag fått värsta straffet.
  Missade ditt inlägg om mat till fåglarna vad fint det blev, det måste vi prova för det ligger ett paket cocosfett och väntar på att få användas sedan innan jul.
  Du får ha en trevlig dag
  Kram Mia

  SvaraRadera
 2. Tack snälla! Måste fundera lite innan jag lägger in den. Tack Tack! Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Vad kul att få läsa lite spännande fakta om dig! Jag gillar också att virka men kan inte läsa mönster. Brukar be min mamma komma och tyda mönstrena sen virkar jag för full fart! Älskar mormorsrutor men hatar att fästa alla ändar - finns det något tråkigare? Ska bli spännande att se dina rutor! Stor kram

  SvaraRadera
 4. Vad kul att få veta lite mer om dig!!:-) Och tack goa du för awarden också, ska ta mig an den när jag har klurat ett tag, *ler*.

  Kramis Sofia

  SvaraRadera
 5. Grattis till awarden och vilka roliga sanningar. Känns som om jag hade kunnat skriva de själv. Ja förutom virkningen då. Klarar inte av det, varken med eller utan mönster.

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 6. tackar tackar!! hm..behöver nog tänka efter ett tag sedan lovar jag att anta den!! :)

  varma kramar elin

  SvaraRadera
 7. Grattis till awarden!
  Skönt att höra att jag inte är ensam om att inte tycka om att laga mat! Hade kunnat skriva den punkten jag också!:)
  Klart du måste visa din virkning!;)
  Kram

  SvaraRadera
 8. Tusen tack, blev ju helt till mig... Jag har nu funderat färdigt (lite svårt att bestämma mig för vad jag ville skriva) och mitt inlägg är skrivit och awarden är skickat vidare! Kul att veta lite mer om varandra...

  Kram Åse

  SvaraRadera
 9. Grattis till din award. Roligt att få veta lite mer om dig!

  Så man ska akta sig för dig när man är ute och cyklar :)

  Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 10. Jag gillar dina sängbord!!Snygga.

  Grattis till awarden!
  Fnissade lite då jag kände igen mig.
  Jag har alltid löjligt bråttom och cyklar om folk på vägen till jobbet=))

  Jag fattar inte hur man kan virka överhuvudtaget!
  Får bara inte i hop det, med eller utan mönster...

  Ha en bra helg/Kram Hannis

  SvaraRadera
 11. Oj tusen tack! Så glad jag blir denna kalla fredagmorgon :O)
  Intressant läsning, många saker där som stämmer in på mej också, bla så gillar jag inte heller att springa... och har en massa påbörjade virkprojekt. Och snart tack vare dej har jag ännu ett (mattan härunder :O)
  Skön helg! kram Mia

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...