måndag 26 oktober 2009

Sov du lilla vide


Jaha, nu har även jag trillat dit på skolplanscher.
Att läsa andras bloggar är inte bara beroendeframkallande, de framkallar också tidigare okända ha-begär. Jenny "Hemma på Kråkered" har helt klart fått mig att bli stormförtjust i skolplanscher. Egentligen hållerjag ju på och jagar grejer till Emilias rum men efter att de skolplanscher jag intresserat mig för på tradera blivit för dyra råkade jag på den här, i mitt tycke förtjusande bilden på Videung. Och den var jag bara tvungen att ha. Men visst var den ett kap för 25 kr...?! Och inte får den hänga inne hos Emilia heller, nix den skall hänga i sovrummet så klart. Har en tom vägg (ok, flera...) som skriker efter en gammal nött skolplansch. Och jag har gått och gonat mig hela dagen sedan jag fyndade den, så glad är jag för den. Emilia får nöja sig med de här Green Gate burkarna som Tehuset Java sålde ut. Jag tror åtminstone att hon skall få dem... :) Jag köpte också två grå för att ha Oscars gröt och välling i. De här är ju lite svåra att motstå, söta som små karameller är de där burkarna.


Vi har också hunnit med en tur till Stoff & Stil så i kväll hoppas jag kunna sätta igång och sy lite. I teorin är det i alla fall inte allt för svåra grejer jag tänker ge mig på men tålamod är ju som bekant inte en av mina dygder så vi får väl se. Vore dock pinsamt om det (återigen) slutar med att jag lämnar över alla mina syprojekt till mamma... Nu är dock min tyghög så pass omfattande att jag måste bli av med tygerna på något sätt så det är väl bara att trassla fram symaskinen från arbetsrummet.

Hälsningar Cathrin

9 kommentarer:

 1. Vilken fin plansch och vide som är så sött :)
  Åh jag älskar Green Gate! Vilka söta burkar :) Den lilla rosa har jag men i form av två stora, så fina. Vad sa din man förresten när du kom hem med en burk med prickar på ;)
  Ska bli kul och se vad du syr för något. Själv håller jag, med lite hjälp av mamma naturligtvis ;), på och sy gardiner. Jag syr men vill ha lite hjälp med och mäta annars så klipper jag väl helt galet.

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 2. Tack för din fina kommentar inne hos mig, så att jag kunde hitta hit.
  Vilken mysig blogg du har här ska jag läsa vidare och jag återkommer gärna.
  Ha det bra:)

  Ps Skolplancher är snygga och burkar kan man aldrig få för många av.

  SvaraRadera
 3. hej..Så roligt det är när nya kikar in hos mig..Då finner ju jag oxå till dom eller som nu till dig..Sparra dig så jag inte tappar bort dig=)
  Välkommen tillbaka..Kram Från fare..Ps nu kikar jag lite här..

  SvaraRadera
 4. Hej Cathrin,
  Jättefin plansch du fyndat. Jag har likadana burkar i skafferiet men i andra färger. De är så himla fina.
  Ha en jättefin dag
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 5. Men det var billigt för planschen!
  Visst är dom snygga!
  Perfekta tavlor=))

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 6. Hej! Det kallar jag verkligen fynd! 25 kr, en mycket rimlig summa för en så fin plansch!
  Har själv kollat lääänge på Tradera efter planscher, men..de fina blir för dyra!
  Ha det bra! ( Kommer tillbaks!)

  SvaraRadera
 7. Skolplanscher är underbara! Min, som jag fått av några som tänkte slänga den (vilka galningar va??) är dock så himla somrig så jag måste ställa undan den den här tiden på året för att inte sukta ihjäl mig efter sommaren..
  Vad underbart att ha så nära till Stoff och stil!

  SvaraRadera
 8. Hej Cathrin!
  Vad kul att du blivit inspirerad av mina skolplanscher! :) Din videplansch är ju jättefin och kostade den verkligen bara 25kr??! FYND med stora bokstäver, hihi! Några av mina har gått på flera hundra styck..

  Vilka söta Greengateburkar!

  Ha en toppendag!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 9. Fina burkar, gillar och Green Gate.
  Önskar att jag bodde närmare Stoff o Stil, men jag har utnyttjat webbutiken istället!:) Lycka till med syandet!
  Kram

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...