onsdag 21 oktober 2009

Längtar efter jul

Längtar efter jul? Vem - Jag?!

Trolldegspepparkakorna i går eftermiddags startade nog processen ordentligt, för nu kan jag bara tänka jul. Hämtade in mitt nya brickbord från garaget idag och nu är det så färdigt det kan bli. Blev faktiskt jättenöjd! Nu skall jag bara komma på var det skall placeras... Men först var jag tvungen att leka lite med kameran. Fatet köpte jag i söndags på Löddes loppis och antik. Kunde inte motstå det, det bara andades jul. Så nu är det jag som tar fram jultidningarna i eftermiddag och sätter mig och myser. Dag skall bara jobba halvdag idag eftersom han jobbat som en galning och då kan jag nog snika till mig en lugn stund medan han umgås med ungarna.

Oscar är bättre idag och sov faktiskt helt okej i natt. Jag kom dock inte i säng som jag tänkt mig (så klart) utan är lite groggy i huvet i dag med. Tror det är dags för kaffe i alla fall nu. (På bilden är det min tekopp som jag aldrig hann med att dricka eftersom en liten O valde att vakna just då. Jag valde ju att fota i stället för att dricka, så jag får väl skylla mig själv!)

Hälsningar Cathrin

4 kommentarer:

 1. Såå alldeles fantastiskt "julligt" du redan har ordnat. Jag börjar också längta, när jag ser det. Fint brickbord. Vill också ha!! Kramar Ma

  SvaraRadera
 2. Hej Cathrin!
  Vilket fint brickbord!!

  Vad skönt att din lille Oscar är bättre idag:)

  Kramis Jenny

  SvaraRadera
 3. Oja!Var nöjd med det brickbordet!
  Det är kanonfint!

  Jag längtar efter lussekatter!
  Nybakade och sådär halvvarma=))

  Kram Hannis

  Ps.Jag länkar till dig

  SvaraRadera
 4. Jag satt idag och fyllde i hur jag ville vara ledig över jul och nyår, och då började jag verkligen längta till julen. Eller åtminstone till ledigheten, jag har inte än fått in rätta julkänslan, fastän jag köpt en ny pappstjärna... ;-) Tror att jag har en likannade tallrik fast min har en grön rand.

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...