torsdag 25 februari 2010

Pysselvinst!!!


Så glad jag blev när jag loggar in och ser att det var jag som vann det vackra pysselpaketet hos Idémakeriet. Hurra, vad glad jag blev! Tack snälla Gerda! Det skall bli väldigt roligt att få ta tag i det här vackra pysselkitet.


Oscar föddes på skärtorsdagen förra året och även om påsken precis är över tills hans ettårsdag det här året är det lite extra roligt att få göra lite extra fint till påsk nu. Jag blev förtjust i Gerdas pyssel redan när jag läste i senaste numret av 101 idéer. Är ni lika pysseltokiga som jag är det ett tips att ta en titt i denna tidning! Och så kommer ni att stöta på både en och två andra bloggare...

Nu tänkte jag kika runt lite och se vad alla ni bloggvänner har hittat på idag.Och sedan borde jag ta tag i alla måsten här hemma nu när ungarna äntligen somnat för kvällen. Kanske även virka klart mitt lilla minivirkprojekt om jag är snabb...Tänk om dygnet bara hade lite fler timmar... :)))

Hälsningar Cathrin

4 kommentarer:

 1. Grattis till vinsten! Det bästa med alla måsten är att de brukar finnas kvar vid ett senare tillfälle, de försvinner liksom inte bort...:)
  Ha det bäst! Åse

  SvaraRadera
 2. Hej Vännen!
  Grattis till vinsten!

  Ha en trevlig helg:)

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 3. Ja, jag älskar den tidningen! Och vilket fantastiskt fint pyssel-kit du har vunnit. Grattis till dig!

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 4. Vad kul att du är med o tävlar hos mig glömde jag ju skriva:)

  Kram igen,
  Jenny

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...