tisdag 1 december 2009

Lite virkande blir det...
Jag har ett jätteprojekt på gång. Åtminstone känns det så. Jag skall virka mig en pläd. Av mormorsrutor. I vitt, grått och mörk brunt. Tror det skulle vara snyggt till mina gråa soffor. Men det tar tid att virka 300 mormorsrutor. Hittils har jag nog 30. Max. Och nu är det vita garnet slut. Medan jag väntar på att min beställning från S & S skall dimpa ner i brevlådan roar jag mig med lite annat virkat.
Ovan är det ett sådant där litet (italienskt) bakverk och en chokladtårta med gul marsipanros. Jag kan fortfarande inte virka enligt mönster så det är mina egna hittepå. Men det är ganska roligt det också. Men snart måste jag ta tag i min "mönsteranalfabetism" för i ovan nämda beställning skall det även ligga ett mönster på en elefant. Som jag ska lära mig virka. Så det så. Får väl se hur det går med det.
Nu skall vi fira Oscars namnsdag. Han har ju ingen aning själv om det - 7,5 månaders bebisar brukar nog inte ha det. Men hans syster har. Hon krävde att få baka en kaka för att fira honom. För det är så man firar namnsdag här. Med kaka och paket. Så det är väl bäst att jag tar tag i det nu.
Ha en fin kväll nu därute allihopa!!!

Hälsningar Cathrin

6 kommentarer:

 1. Virka är då definitivt en konst!
  Måste vara ett himla knep att få i hop bakelserna.

  Vilken omtänksam liten syster hon är!
  Klart att lillebror ska firas=))

  Hoppas att du hinner med allt du vill göra utan stress.
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. OMG vad duuktig du är på att virka!!:-) Hur fina saker som helst:-)!!

  Stor lycka till med pläden oxå, det kommer gå strålande!

  Kraam Sofia

  SvaraRadera
 3. Vilka söta bakelser jag har ännu inte gjort ett försök att virka något annat än mormors rutor. Lycka till med alla dina 300rutor och elefanten.

  SvaraRadera
 4. Vill man väldigt gärna ha enkaka så är det ju bara att uppfinna en anledning till att fira! Tycker att det låter som strategisk planering redan ;-)

  Jag fortsätter att blänga på min virkade mat..kudde.. det har inte hänt ett skvatt mer och jag tror att jag tappat inspirationen. Hoppas det går bättre med dina 300 rutor!

  SvaraRadera
 5. Vilka fina färger ihop i dom mormormsrutorna kommer att bli så fint, ha en skön kväll, kram

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Här var det ju en jättemysig blogg!! Trodde jag varit inne på allas bloggar som Bea länkat till, men den här har jag nog missat... Jättefina saker! Vilken tur att du hittade mig - Tack för dina fina kommentarer på min blogg!
  Jag har oxå haft en pläd av mormorsrutor i mina tankar, men ej kommit längre... Himla fina färger i dina rutor.
  Ha det riktigt bra!
  Kram Marie

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...