tisdag 29 december 2009

VinterpromenadAtt promenera är lite underskattat. Åtminstone har det varit det för mig tidigare. Jag har gått för att ta mig någonstans. Punkt slut. Men ju äldre jag blir desto mer uppskattar jag att bara få gå för mig själv, filosofera lite, se något vackert, samla minnen eller kanske en kotte eller två.Och när kameran får följa med kan jag ju samla mer än bara minnen. Vid en av min promenader nu i jul kunde jag inte ta med kameran med det nya julklappsobjektivet pga av snöfallet och fortfarande kan jag sakna de bilder som inte blev. Men jag får försöka njuta av dem som faktiskt blev.Det är ju inte ofta vi söderut får njuta av snö och Visingsö är definitvit inte snösäkert kring jul så jag är verkligen jätteglad över att jag fick med mig en fullmatad kamera med mängder av vinterbilder.Det nya objektivet gör att jag verkligen kan leka med avstånden. Otroligt roligt, det öppnas nästan en ny värld.Kyrkan är Kumlaby kyrka på Visingsö och den kyrka där jag och Dag vigdes i för snart fem (!) år sedan. Tänk vad tiden rusar. Och lagom till att vi städat ut julen (så snart vi kommit hem egentligen) firar jag min 35 års dag. Undrar om jag har samma "tur" med paketen då som jag hade till jul och det ligger en ny blixt i ett av paketen?

Nej, nu ropar min snälla pappa på mig och talar om att han gjort varm glögg till alla frusna i huset.

Stor kram till alla er som kikar in här och gör mig så glad med en liten kommentar (och även er som inte lämnar något spår, så klart!)!
Hälsningar Cathrin

7 kommentarer:

 1. Hej vännen!
  Mår liiiite bättre men illa ändå - kan knappt stå - inga krafter..
  Vilken fin bild på barnen i pulkan!
  Och på koppen, Ostindia!!! Så fin är den, älskar Rörstrand!
  kram...

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga bilder!!! Låter som att ni har det underbart!!!

  Hoppas att ni får ett gott nytt år!!

  varma kramar elin

  SvaraRadera
 3. Fina bilder! Gillar också att gå på promenader just nu är det lite för kallt för det. Brukar lyssna på någon bra avkopplande musik när jag går själv. Gott nytt år Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Du har så rätt i det där med promenerandet!
  Visst är det skönt att bara gå en stund, blir lite meditation över det hela.

  Gillade verkligen bilden på kotten!

  Sitter just nu och kikar ut på snön.
  Skulle hellre ge mig ut med kameran än åka till jobbet men det får bli en annan dag=))

  Ha en fin dag/Kram Hannis

  SvaraRadera
 5. Åh vilka ljuvliga bilder, och lyllos dig som fått ett nytt objektiv!!!

  Snart ska du få se barnrum hos mig, promise.

  Önskar dig ett riktigt gott nytt år!!

  Kramar Mia

  SvaraRadera
 6. Gå är min "lisa för själen".Började gå intensivt när min mamma var vårt sjuk och upptäckte att det hjälpte mig i oron. Nu har det blivit många långa promenader i 5år!Fina bilder på ett vintrigt sverige.
  Gott nytt år/Annica

  SvaraRadera
 7. Hej Cathrin!

  Tack för den fina promenaden som du bjöd med oss på, underbara bilder! Tack för alla dina goa kommentarer hos mig. Glädjer mig så åt att få följa din fina blogg nästa år med. Önskar dig och familjen ett riktigt Gott Nytt År!

  Nyårskramar Anna-Lena♥

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...