tisdag 8 december 2009

Oscars rum nästa!

Bilden är lånad från Laura Ashleys barnavdelning på lauraashley.comNu är det dax att ta tag i nästa projekt. Oscars rum! Jag gillar bilden ovan från Laura Ashley men jag kommer ju aldrig att få ett sådant innertak i mitt hus... Oscars rum har ljust nougatfärgade väggar och jag vill hålla inredningen ljus eftersom det är ett ganska litet rum. Än så länge har vi skötbord i rummet också men annars inte mer än byrå och spjälsäng. Det är med andra ord en hel del som fattas för att det skall bli "någons rum". Det svåra är bara att börja tycker jag. Har ingen lust att bara köpa grejer och sätta in, utan det skall vara genomtänkt och en fungerande helhet. Jag har att göra, med andra ord!
Emilias rum är i princip färdigt. Känns jättebra att ha stort som smått på plats och att äntligen få pricka av det från "att-göra-listan". Och sedan blev den lilla damen så nöjd med sitt rum. Det är det första gästerna skall titta på när de kommer hit. Roligt!


Den söta vinstkaninen har fått sällskap av en liten "lillebror". Har man en liten son som heter Oscar kändes det nästan som en nödvändighet att även klicka hem den lilla Mailegkaninen Oscar från Syster Lycklig. Så otroligt söt är han. Frågan är väl bara var han skall bo? Kanske i Oscars nyinredda rum (om ett bra tag)?
Nu skall jag ta tag i dagen, det har runnit iväg ganska många minuter när jag surfat runt på sökorden "barnrum och inredning".
Ha en fin tisdag allihopa!
Hälsningar Cathrin

5 kommentarer:

 1. Hej vännen!
  Åh, va roligt att kaninen är inte ensam ^^ Så kul att ni har det så fint!
  kramar till dig!!!
  Olg@

  SvaraRadera
 2. Ja tänk om man hade ett sånt där fiint barnrum *drömmer*;-)

  Kul att du är med i min tävling oxå!:-)

  Kram Sofia

  SvaraRadera
 3. Kul att du hittade till min blogg!! Visst är det kul att inreda barnrum. Spännade att fundera, leta och göra om de perfekta sakerna...

  Kram Moa

  SvaraRadera
 4. Jag gillar också den där bilden. Älskar ljusblått!
  och du vilket fint julpyssel du har gjort på bilderna i förra inlägget. Ljusblått, rött och vitt is the shit!
  Och titta det till och med rimmar!;)

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 5. Visst är det skönt när man kan pricka av på listan.
  Fast på något konstigt sätt så verkar det fyllas på hela tiden med nya projekt=))

  Dom är söta dom kaninerna!

  Kram Hannis

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...