torsdag 31 december 2009

FörhoppningarSå fort ett år går. Åtminstone när man ser bakåt. På många sätt har 2009 varit ett mellanår.
Vi har fortsatt boa in oss i vårt hus och slutat kalla oss nyinflyttade (vilket ställer lite krav på vår renoveringstakt). Mycket är kvar i huset att göra, men det går framåt!
Det största som hände oss var ju att i april kom Oscar till slut ut. Jag tror nästan han föddes glad och så har han förblivit. Då är det enklare att klara av småbarnstidens alla krav. Och med min lätthanterliga lille kille har jag under min föräldraledighet kunnat pyssla och fixa en hel del hemma. Vågar man hoppas att han skall behålla sitt soliga humör även nästa år?Förhoppningarna och förväntningarna inför 2010 är ganska många. Jag skall ju börja jobba igen i april och hoppas kunna få ihop livet bra ändå. Dag skall ju vara hemma med Oscar fram till hösten och det är ju först då vi prövas på allvar.

2010 betyder också fölunge för mig. I slutet av mars är det dags för Gandrias fölning (men små föl liksom små bebisar kan man få vänta på) och jag hoppas att allt går bra. Hittils verkar vår stora tjej ha en mönster graviditet och jag hoppas vi får en frisk och pigg liten fölunge. det skall bli otroligt spännande att få vara med om det här och jag planerar på att kampa i hennes stall i Häsleholm så att jag inte missar själva fölningen. Fast det där kan man ju aldrig planera... Hem till oss kommer sedan Gandria någon gång på senhösten, kanske så sent som till årskiftet men jag längtar redan efter henne.Vi firar en lugn nyår hos mina föräldrar, helt anpassad efter två sjuka barn. Oscar håller verkar iofs vara betydligt bättre (bara nätterna är lite jobbiga för honom) men Em har tydligen tagit en ny vända och febern är på väg uppåt. Men, så är livet. Vi har i alla fall förberett och tänker mysa så mycket vi bara kan.

Ett är då säkert inför det nya året. Jag vill förutom att prioritera min familj även få tid för mina egna projekt. Jag vill fortsätta få pyssla med stort och smått, fotografera tänker jag definitivt få utveckla och jag symaskinen kommer inte att få lov att damma igen. Sedan hade det inte varit fel att få drömma om en resa också, men det blir kanske inte helt enkelt att få till...


Önskar er alla som tittar in här en riktigt fin nyårsafton och GOTT NYTT ÅR


Hälsningar Cathrin

12 kommentarer:

 1. Åh!En föling!
  Hur vi vaktade på vårat lilla sto i stallet när det var dags.
  Till slut gav vi upp och gick ut i boden och drack kaffe.
  Då kom fölet och fort hade det gått...
  Ett hingstföl var det, jag jublade förstås.
  Nu blev jag sentimental när jag började tänka på hästminnen*skrattar*
  Hoppas att allt kommer att gå bra i alla fall!

  Hoppas också att barnen kryar på sig och att dina önskningar inför 2010 går i uppfyllelse.

  Stor kram Hannis

  Ps.Jag har inte glömt awarden, den kommer=))

  SvaraRadera
 2. Åhh vilken fin skål:-)!! Gott nytt år till dig och de dina oxå! Hoppas ni får en fin afton! Stor kram Sofia

  SvaraRadera
 3. God fortsättning på 2010! Hoppas året kommer uppfylla, om inte alla så många av dina drömmar!
  Har en syster som precis blivit "mamma" till ett litet hingstföl! Hon är helt tossig...:)Nästan värre än en nybliven mamma till ett riktigt barn!

  Ha det bäst! Åse

  SvaraRadera
 4. Gott nytt år! Hoppas du får ett härligt nytt år men små friska barn och föl oxå.

  Kram Mia

  SvaraRadera
 5. Gott nytt år till dig också!
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Hoppas att ditt år blir så bra som planerar och vill! Själv har jag visst inte tänkt så mycket på vad jag hoppas få av 2010, men jag är himla dålig på att göra upp planer - jag ser vad som händer och försöker göra det bästa av det! :-D Jo, förresten, jag vill pyssla en himla massa!!

  SvaraRadera
 7. Hej Vännen!
  Hoppas du hade en mysig nyårskväll!
  Vad spännande med en fölning att se fram emot, det måste vara en upplevelse att få vara med om det "live".

  Ha en trevlig kväll och EN GOD FORTSÄTTNING!

  kraam Jenny

  SvaraRadera
 8. Vad kul att du hittade till mig och tack för kommentaren - nu hittade jag ju din fina blogg=)

  Ja, visst är det kul med mormorsrutor!

  Hoppas du får en fin start på 2010! Kul att läsa om ditt 2009 - jag fick också en liten 2009. Nathalie, som är vårt andra barn, föddes i augusti.

  SvaraRadera
 9. God Fortsättning och tack för din fina kommentar hos mig :)
  Önskar dig ett underbart år 2010!
  Kramar Milla

  SvaraRadera
 10. Hallå där...Vad kul att du hittade till mig och säger som föregåendes skrivare, då hittade jag till dig....Gillar dina bilder i inlägget. Hoppas vi får följa erat föl på bloggen? Jag är också hästmänniska men lade av att rida i 17-årsåldern, sålde hästen och drog till USA. Sen har jag bara ridit sporadiskt tyvärr...
  Ha det gott..

  Kramkram Anne

  SvaraRadera
 11. Ja, vet du vad jag gör? Jo, jag håller tummarna och önskar att 2010 ska bli ett år när alla nära och kära får vara friska och när oro är ett ord som nästan måste slås upp. Så skulle jag vilja ha det.;)

  Kramis Lisa

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...