tisdag 15 december 2009

Lussekatt
Julstressen har slagit klorna även i mig. Gick till affären idag, enbart för att inhandla julfrimärken till alla julkort. Kom hem med allt annat. Utom frimärken... Köpte grädde till knäcken. Men glömde formar. Osv. Borde nog ta och varva ner en smula. Smutta på glöggen och ta en pepparkaka till. Så jag gör det.

Hade tänkt visa min vimpelgirlang av notpapper som jag tryckt NOEL på. Men det ville sig inte. Omöjligt att fota i vår trapp även mitt på dagen. Så jag gör ett nytt försök i morgon och hoppas på lite sol  då (är optimist...).

(Semlan kan verkligen konsten att ta det lugnt, just nu ligger hon som en kringla i soffan. På bilden spanar hon på grannens hund. Bäst att hålla koll på honom, han är en riktig filur. Och för en liten stund sedan flög hon runt som en toka och jagade snörnystanet som jag använde till vimpeln när jag fäste den i trappan. Så hon kan, när hon vill den gamla tanten.)

Hälsningar
Cathrin

5 kommentarer:

 1. Vilken mysig bild på din rara misse..här är nog första gången jag inte stressar denna månad..lite för lugnt i min smak men det tar ju ett par månader att läcka flera brutna revben...ha en fin dag, här snöar det för fullt, är så vackert, kram

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Ja, denna julstress.... Varje år tänker man att man ska vara ute i SÅÅÅ god tid att man bara kan mysa hela december och varje år springer man omkring i december och stressar upp sig.... Jag ska göra som dig, ta en pepparkaka och lite glögg och släppa lite på alla måsten :)
  Ha en bra kväll!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Viktigt att julstressen inte tar överhand. Jag satt och berättade för min man vad vi ska hinna göra inann jul listan blev ganska lång.....men nej jag ska inte bli stressad. Man hinner det man hinner och det är ingen katasroff om man inte hinner allt. Söt lussekatt! Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Skulle väldigt gärna vilja se din vimpelgirlang. Har funderat på att göra en själv men nu när Gry ärdålig så har det liksom blivit en decemberpaus.
  Fast jättesöt lussekatt!

  Kramis Lisa

  SvaraRadera
 5. Lägg dig på soffan med Semlan och mys en stund!
  Du kommer att hinna allt ändå tror jag=))
  Fin bild!

  Må gott i dag/Kram Hannis

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...