söndag 13 december 2009

Lucia och raketstädning


Bilden är från en Hemmetsjournal 1950. Jag kan inte motstå dessa superfina tidningar, har fler på lager...Tror jag norpade alla julutgåvorna som fanns sist jag var i min "antiklada". Det här paret är så himla sött tycker jag.

Tittar bara in som hastigast för att önska alla en fin Lucia och tredje advent! Dag har tagit med barnen ut en sväng och själv skall jag städa huset i raketfart och sedan svänga iväg för att inhandla de allra sista julklapparna. Att det är jag som städar och Dag som går till lekplats är självvalt måste jag säga. Visst känner jag mig som en hemmafru ibland, men jag får ju vara med våra härliga ungar hela dagarna, helgen kan jag ju dela med mig av dem till deras hårt arbetande far. Ibland...

I går var vi på promovering för Erik - Dags lillebror - så hela familjen är lite seg i dag (vi var hemma före elva men är man en småbarnsfamilj så känns det ändå). Och Erik om du skulle kika in här: Du är så där bra, fantastiskt och jäkligt duktig som alla sa (sen är du lite full i fan också så att vi kan stå ut med dig, som tur är)! Ta till dig - alla vi kan ju inte ha fel?!!!

Nu skall förklät på och såpan fram - hemmafru som sagt ;)  - kikar in hos alla er andra i kväll!
Ha en finfin söndag!

Hälsningar Cathrin

6 kommentarer:

 1. Jag är nästan färdig med alla julklappar jag också och det känns så himla bra! De är dessutom inslagna och det är kors i taket. Brukar sitta framför uppesittarkväll dagen innan och slå in alla!:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig bild. Förstår precis hur det är när man är hemma båda två. Jag städar och fixar gärna på helgerna när vi båda är lediga och jag tror att det är bra för barnen att de får lite tid med pappan som jobbar. Precis som att de kanske vill vara med mamma när pappan är föreldrarledig.

  Du får ha en trevlig kommande vecka./mia

  SvaraRadera
 3. God morgon!
  Raketstädning låter bra=))

  Visst är det kul med gamla tidningar.
  Tycker det är så kul att läsa just sättet dom skrev på.
  Så korrekt på något sätt.

  Fint skrivet till din mans lillebror!

  Må gott/Kram Hannis

  SvaraRadera
 4. hej hopp..

  städninge är oftast inge roligt när man ska ta tag i det men när det väl är gjort känns det ju underbart!!!

  Jag har med en liten kärlek till gamla tidningar..mmmm....

  varma kramar elin

  SvaraRadera
 5. De är verkligen oemotståndliga!!!
  Jag vet inte om du är intresserat att ringa upp och buda på en auktion... Om Ja, säg till du får länken till auktionsbilder där väntar en finn fin ostkupa på dig ;)
  kramar Olg@

  SvaraRadera
 6. Den fina girlangen som du väntar med posten kommer faktiskt från butiken där jag håller till :-) Du hittar en länk från min sida om du är nyfiken och vill titta in där (Dekorerat är namnet).
  Ha det gott!
  kram Emelie

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...