lördag 19 december 2009

En liten ängel...



Tar lite av den där tiden jag inte har just nu och tittar in här "bara för att". Bloggandet kan bli ett beroende ;). Vill bara få dela med mig av den award jag fick av Jenny "Hemma på Kråkered". Tack snälla, goa Jenny!!!

Den vill jag i min tur skicka vidare till:

Hannis - Hannis hem

Annica - Lagerqvist & co

Emelie - Emelie Almhager


Blir alltid så glad av er och den inspiration ni delar med er av!



Nu verkar Oscar ha somnat (det är då jag vanligtvis försöker få tid att blogga...) så nu är det dags för sista julröjet; glögg, paketinslagning, skriva de sista julkorten och lite annat smått och gott. Och så skall vi försöka hinna mysa lite också, Dag och jag. Måste ju fira att vi får vara tillsammans i nära nog tre veckor, hela familjen! Den här hösten har varit smått galen så julen kommer verkligen inte för tidigt. Nu skall vi vara lediga och njuta. Längtar efter att få umgås med släkt, vänner och bara julmysa nu.


Hälsningar Cathrin

10 kommentarer:

  1. Hej Cathrin!

    Grattis till din fina award! Skönt att höra att det är inte bara jag som har haft en galen höst. Jag längtar verkligen också till jullledigheten. Ingen stress utan bara koppla av med famljen. X-tra roligt blir det med all snö som kommit med. Det är ju så mysigt! Vad duktig du är som ska skriva de sista julkorten. Jag har inte ens börjat.

    Önskar dig en mysig adventshelg!

    Kramar Anna-Lena♥

    SvaraRadera
  2. Men gulle du! Tack! Vad glad jag blev!

    Vad härligt att ni får vara tillsammans i tre veckor!
    Det är ni värda=))
    Hoppas att du hann med det sista röjet så du kan koppla av i dag/
    Kram Hannis

    SvaraRadera
  3. Är lite piggare idag så idag ger jag mig iväg i cyberrymden och hälsar på och läser i andras trevliga och fina bloggar precis som din, fina bilder dessutom. Själv så har jag en bokblogg som i huvudsak presenterar pocketböcker, men visst finns det en massa annat också berör mitt liv som 3 barns Mamma, förtidspensinerad sedan 16 år tillbaka då jag fick en förlossningsrelaterad ryggskada (bäcken och ländrygg) fast det plågar jag inte min omgivning med utan berättar om bara för att folk ibalnd ska förstå att en vanlig bok kan vara för tung för att ligga och läsa i!
    Som sagt läsvärd och fin blogg du har, vill passa på att önska en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!
    Kram ifrån en som kallar sig för Pockethexan!

    SvaraRadera
  4. Grattis till ditt fina Award :) Alltid kul att bli uppskattad! Visst är det alltid bra att ha sina kort på mer än ett ställe. Jag har varit medlem i flickr ett tag nu och jag är nöjd. Ha en fin dag! Kramar från Emilia

    SvaraRadera
  5. Grattis till awarden, vad skoj!:-) Härligt med lite julmys och ledighet snart, det tror jag de flesta behöver just nu!!

    Kram Sofia

    SvaraRadera
  6. Tack snälla du! Vad gullig du är!
    Jag känner mig hedrad! *ler* Kul att man kan lysa upp någon annans vardag!

    Ja du visst ska det bli skönt med julledigt nu och bara mysa med familj! Det ser vi framemot här också. Nu ska jag bara se till att bli ordentligt frisk. Nu väntar två dagar i butik med full julrusch så jag kommer inte hinna blinka innan det är julafton! Hi hi

    kram emelie

    SvaraRadera
  7. Hej Vännen!
    Klart du skulle ha en award, du lämnar alltid så goa kommentarer hos mig och så har du en så trevlig blogg:)

    Vad härligt att ni ska vara lediga tillsammans i 3 veckor, det låter välbehövligt efter en "galen höst":)

    Ha nu en riktigt mysig kväll med din man!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  8. Ha en riktigt skön jul vänner! Kram från Boel

    SvaraRadera
  9. Ja, jag känner mig helt överväldig över att vara ledig.. helt chockad, ska jag ha så här mycket tid att bara vara ledig och göra vad jag vill..???
    Bah, inte ett loppisfynd igår! Funderar på om jag ska ge mig ut imorgon och kolla läget eller om jag ska slappa vidare? Tål att tänkas på...

    Ja, herr Fräken och jag satt just och kollade på vädret på Rapport där de rapporterade om snöstorm... Öh? Det snöade ju bara som det gör när det snöar? Hur kommer snöflingorna annars ner på marken liksom? Ja, vi gapskrattade iaf! :-D

    SvaraRadera
  10. Vilket underbart julinlägg. Jag känner precis som du med julfix och pynt. Jag tror att med åren har man samlat på sig pynt med viss betydelse och då kommer bara det fram. Jag är barnsligt förtjust i Nittsjötomtar så de är ett måste för mig. Vi är också glöggälskare och har värmt lite nästan varje kväll sedan vår hemmaglögg blev klar. Det är sju årsedan jad var barnledig men kan lätt komma ihåg känslan inför julen då. Nu är lillebror åtta med tror benhårt på tomten ännu. Hoppas ni får en toppenjul. Kram Kristina:)

    SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...