tisdag 17 augusti 2010

Sovrumstankar
Ja, jag är en sådan där som definitivt ägnar mig åt för många projekt. Samtidigt. Och ofta hinner jag tröttna innan jag är färdig. Vi måste såga och greja för att få upp de sista socklarna och listerna i köket. Och det får inte jag göra. Jag kan såga, men inte så rakt så att maken godkänner. Han har i sin tur är i full gång med att få till den där trädgårdsgrinden jag nämnt tidigare. Vilket gör att jag drar vidare. Till sovrummet. Som nästan är klart. Tror jag.


Det är bara det sista piffandet som är klart. Det som egentligen är så kul. Men kräver lite ostörd tid alldeles själv. Och det är det lite mer ont om hemma hos oss. Fast jag försöker intala mig att det också är lite bra. Då hinner man drömma och tänka igenom hur man verkligen vill ha det. Och samla inspiration. Som de här bilderna, lånade från Country Living. Och i väntan på den där ostörda tiden ägnar jag mig åt mina "jag-kan- bli-störd-mitt-i-projekt. I kväll skall jag virka lite på den polisbil jag håller på att knåpa ihop till sonen. I soffan bredvid maken, som fått ont i axeln av allt grindgrävande, stackarn.

Hälsningar Cathrin

13 kommentarer:

 1. ja det är inte lätt att vara en Man nu för tiden. Min bara gnäller han med hihi :P vi kanske kan reklamera dem?? fast å andra sidan hade jag inte velat ha honom på något annorlunda vis. Jag har ännu inte lyckats smussla hem ett levande olivträd . Men hittat en väldans bra lösning. Jag skaffade hem mig fake olivträd :P

  Kramar Malin

  SvaraRadera
 2. Jag gillar båda dina för dagen valda bilder. Har också fixat lite i sovrummet. Jag har snöat in på kuddar och plädar. Kan det betyda höstlängtan tro?
  Gillar bilderna från köket också. Ibland av renovering light väl så bra:)
  Jag blir så imponerad av dina virk och stickprojekt. En annan sak, jag har för mig att du gick en foto kurs, isåfall var och är du nöjd. Jag fick en ny kamera innan sommaren och vill lära mig mera. Ha en mysig kväll Kram Kristina:)

  SvaraRadera
 3. Visst är det kul att ha många projekt på gång men det är inte lika kul att ha lika många halvfärdiga bakom sig :) Jag vet! Här är en till som tröttnar och går vidare...:)
  Ha det bäst! Åse

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Känner igen det där med att ha för många bollar i luften. Här håller jag på att avsluta projekten, en efter en. Såå skönt!
  Lycka till! Kram Milla

  SvaraRadera
 5. Hej goa!
  Det är väl riktigt härligt att ha fler projekt igång....eller?! *hihi* Vi är nog lite lika där men visst ibland hinner man undra vad man håller på med.

  Så fint du gjort här inne! Har inte hunnit runt över allt på evigheter. Ett inlägg och sedan hasta ifrån datorn för att hinna med annat. Hoppas det lugnar ner sig lite till hösten så att man hinner med bloggandet också (men som sagt jobb med många utmaningar väntar och renovering i massor gissar jag)

  Fixa på du, jag är säker på att det blir finemang i slutändan. =)

  kram emelie

  SvaraRadera
 6. Oj, där känner jag igen mig! Det roliga är ju att se förändringen, de där sista små detaljerna som lister och liknande är inte lika roliga. Som du säger, då drar man hellre vidare! Tror inte vi har ett enda rum där precis allt är slutfört:(

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 7. Vilka inspirerande sovrumsbilder! Man blir sååå sugen att fixa om... *ler*
  Trist att ni har regnväder, här har solen äntligen kommit fram - har haft tre dagar med strålande sol å + 20 om dagarna, men på natten minus... Att skrapa fönsterrutorna på bilen skvallrar om att förhösten är här. KRAM

  SvaraRadera
 8. Vilka fina inspirationsbilder du visar, härliga sovrum!:)
  Lycka till med alla projekt! Själv stickar jag just nu.
  Kram

  SvaraRadera
 9. Många projekt samtidigt? Det har jag alltid, för många.. man blir så ivrig, vill så mycket, så ibland blir jag lite uppgiven för att det stannar upp...man blir ju stressad för mindre. ;)

  SvaraRadera
 10. Vad roligt att du ville vara med i min tävling :)

  Lycka till

  Kramar Malin

  SvaraRadera
 11. Nämen, inte kan man väl ha för många projekt på gång samtidigt? Det är väl bara trevligt...? Fast jag kan också störa mig på de där nästanklara projekten där jag tappade intresset bara för att jag fick en ny idé...

  SvaraRadera
 12. Hej Vännen!
  Tur att vi tjejer klarar av att ha flera saker på gång samtidigt;)

  Vilka fina sovrumsbilder!

  Ha en trevlig helg!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...