torsdag 26 augusti 2010

Mörkret kommer krypandeDen här sensommaren är väl inte direkt något att skryta om, tyvärr. Jag är annars en sån som kan tycka att det är ganska mysigt när hösten närmar sig. Oftast är det rent teoretiskt, men visst är det mysigt att tänka på äppelplockning i krispig höstluft, tedrickande under en fin filt i soffan, eld i öppenspis (som ju inte jag har, men ändå), gosiga vackra vantar och halsdukar osv...


Jag förtränger ihärdigt att det är just i teorin jag gillar hösten. Men det jag gillar är att tända levande ljus. Och gärna i mina loppisljusstakar. Som faktiskt blivit fler både i går och idag. Riktiga små fynd för mindre än en "papperslapp" tillsammans! Tillsammans med några nerfallna hasselnötter (?) blir det lite höstigt, sådär. Jag hittade ett par riktiga fynd till, men dem får jag visa en annan gång.
Ha det fint i höstmörkret, och tänk på att tända många ljus och njut av sensommaren!


Hälsningar Cathrin

8 kommentarer:

 1. Åh, jag fattar precis vad du menar. Jag gillar också hösten i teorin. Har också alltid en känsla av att jag liksom ska ta tag i allt. Allt möjligt. Hur som helst, jag hoppas sommaren kommer tillbaka. Jag har inte gett upp!
  Ha det gott och mys på med alla dina fina ljusstakar!
  Kram
  Ellinor

  SvaraRadera
 2. Håller med..jag är en riktig ljusoman och vågar inte ens tänka på hur mycket ljus man bränner upp under höst, vinter och vår...Men de säger ju att det skall komma Spanienvärme..eller har de ändrat sig igen?
  Ha en fin fredag!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Kan inte annat än att hålla med... Hösten har något visst - om det nu är dessa fina soliga höstdagar. Äpplen plockas, det krattas lite löv, barnen leker i lövhögarna av vackra färger... suck, då är hösten underbar, om än bara i teorin. Men jag har inte heller gett upp hoppet om en vacker sensommar! Den kommer!
  Ha ett fint veckoslut:)
  Kram Marie

  SvaraRadera
 4. Visst känns det tråkigt att veta att sommaren är över och då speciellt då det regnat en hel del de senaste dagarna.
  VI får hoppas att solen skiner i September så vi får lite sol innan de mörka dagarna kommer tillbaka. Men fram till dess gör vi som du tänder ljus och visst är det lite mysigt ändå.

  Du får ha en trevlig fredag.
  Kram Mia

  SvaraRadera
 5. Jag gillar alla årstidsväxlingar. Men detta kom lite plötsligt=)Konstaterade igår att vi inte suttit ute på säkert en månad...alldeldes för mycket mygg och getingar. Men då får man mysa inne istället. Fina ljussatkar som kommersäkert till användning i höst.Ha en mysfredag/Annica

  SvaraRadera
 6. Jag hör till dem som verkligen älskar hösten, både i teori å praktik :-) Underbara bilder, särskilt den nedersta! Önskar dig en fin helg <3 KRAM

  SvaraRadera
 7. Fina bilder! Jag gillar också hösten, men nu får det räcka med alla regnskurar!!!
  Jag gör också av med en hel del ljus under höst och vinter. Jag skickade bud med en kompis som skulle till IKEA en gång och hennes man undrade om vi åt ljus!:)
  Kram

  SvaraRadera
 8. Jamen precis! Så är det ju! I teorin är hösten hur fin som helst, men hur ofta är det egentligen höstdagar med sol och klar luft, att det finns tid till att mysa under en filt, och inte har jag någon öppen spis att elda i heller. Näpp, bakåtspolning till sommaren om jag får be!

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...