måndag 2 augusti 2010

Nibble trädgård
När jag ändå är igång och visar "resebilder" kan jag ju fortsätta med några från vårt besök i Trosa i juli. En av dagarna åkte vi ut till Järna och besökte Atroposfernas Kulturcentrum och Nibble trädgård. Jag gillar det ekoloigska tänket och när det kombineras med så här mycket fint är jag helt klart såld (det är ju inte direkt någon hemlighet att jag drömmer om ett eget engelskt växthus va?).


Vi köpte med oss en hel del, men tyvärr inga blomster. De hade inte överlevt resan hem till Skåne.  Å andra sidan - jag har väl så det räcker. Ett eller två sådana här zinkkar hade däremot gärna fått leta sig in i packningen. :)

Om ni har vägarna förbi är det klart värt ett besök!
Nibble trädgård har öppet:
Måndag-Fredag 9-18
Lördag 10-15

2 kommentarer:

  1. Jag är ingen trädgårdsmänniska direkt, men jag kan njuta av att gå omkring på sådana här ställen!:) Önskar att vi hade en lummigare trädgård än vad vi har, men ingen av oss har intresset av att fixa och dona där. Då är det smidigt med en stor gräsmatta bara!:)
    Zinkkaren hade gärna fått flytta hem till mig med. Frågan är om jag skulle få något att överleva i dem!:)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Antroposofernas trädgård i Järna gillar jag också! Häftigt ställe. Dessutom serveras nog världens godaste kaffe i deras café också.

    SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...