söndag 15 augusti 2010

Hästar och kameler...


Puh, ännu en intensiv helg har snart gått mot sitt slut. Och helgen har väl gått i någon form av djurtecken, tycker jag. I fredags begav vi oss av till Ystad djurpark. Något jag varmt kan rekommendera andra barnfamiljer som har vägarna förbi att göra. Den är inte så stor, men välskött. Djuren får ungar vilket är ett riktigt bra tecken. Särskilt förtjust blev vi i kamelungarna. Och så är jag svag för de små lemurerna med sina långa svartvita svansar. Vädret var på vår sida och solen sken hela dagen. På lördagen hällde däremot regnet ner. Lagom kul för den som ville se på fältritten på "Ribban" i Malmö. Vårt besök blev därför ganska kort. Men jag har sådan abstinens nu, kan knappt vänta tills det blir oktober och min pålla kommer hem igen. Vi kommer aldrig att rida på Ribban (huga hindrena är gigantiska och fasta - det är inte de utan hästen som faller om något går fel...) men det är inte heller mitt mål. Däremot har jag enorm respekt för dem som både vågar och kan. 


Hemma har det byggts både en och två kojor i väntan på att regnet skall upphöra. Och när jag fick se fotona på skapelserna (som jag hoppar över att visa just nu), startade genast både storstädning och vardagsrums make-over. Så jag har att göra... :)
Fast de närmsta målet nu är att få färdigt köket (det är det där sista och petiga med att såga till socklar och lister som sätter fällben för oss), få upp grinden i trädgården och det sista och egentligen roliga piffet i sovrummet. Sedan är en hel del färdigt att bockas av på att-göra-listan. Som ändå av någon anledning bara blir längre och längre. Det kan ju vara en idé att försöka fokusera på ett projekt i taget. ;)


Hälsningar Cathrin

2 kommentarer:

 1. Säga vad man vill om min kära make, men han är väldigt noga med att vi avslutar ett projekt innan vi startar nästa. Tråkigt ibland, men oftast himla bra!:)
  Mysigt med utflykter också! Tycker att det ser lite otäckt ut när det är fasta hinder till hästarna.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja, ähum jag är ju en sån som alltid lyckas starta flera projekt på en gång så jag ska inte yttra mig alls=))
  Visst är det respektingivande med höga hinder och fasta dessutom!
  Tror inte att jag skulle vilja hoppa ett sånt.
  Men fila på dressyrbanan eller en mysig skogsgalopp.
  Känns som en evighet sen.

  Mysig utflykt.Kan tänka mig att det var spännande för barnen med alla djur.

  Kram Hannis

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...