onsdag 20 oktober 2010

Bokstavslycka

Jag gillar verkligen bokstäver. Dels i bokform så klart (lästokig som jag är), men även på lite andra vis. Bland mina mest älskade loppisfynd är min skolplanch med bokstaven H. Den har jag nog visat på alla olika möjliga vis här på bloggen så det gör jag inte igen. Men det finns ju även andra bokstäver som går igen i min inredning och som gärna får följa med hem när jag är på loppisjakt (det var för resten länge sedan, jag börjar få loppis-abstinens).


Jag blir extra lycklig om jag hittar vackra broderade örngott, gärna med monogram. Och när jag hittade det här så var saken klar. O och E är ju mina barn! K vet jag däremot inte vem det skulle kunna symbolisera - den lilla barnkudden är bara så söt. Just nu får dessa kuddar bo i min trådkorg i sovrummet.


Och sedan är jag fortfarande väldigt glad i min målade kakburk. Tyvärr har jag inte hunnit med att göra fler. På den här står det "Ta en kaka". Den står tillsammans med några av mina (många) älskade glasburkar på ett av skåpen i köket. Det är inte så där värst städvänligt med skåp som inte går hela vägen upp till taket, men det är i alla fall en perfekt liten yta att ha fina burkar på.

Förra helgen satte jag upp alla mina bokstäver på väggen, men eftersom jag inte lyckas fånga dem med kameran på ett sådant sätt jag vill får ni se dem en annan gång. Nu börjar sovrummet så smått bli färdigt. Känns skönt! Jag gillar att bocka av "att göra listor". Det är ju bara det att jag har så många och långa. ;)

7 kommentarer:

  1. Åhhh så fint!
    Ha en fin Kväll!
    Kram Kathrine

    SvaraRadera
  2. Min sons namn börjar på K!;)
    Alltid skönt att kunna bocka av saker på "att-göra-listan".
    Kram

    SvaraRadera
  3. Tack för dina snälla ord om mina kuddar. Härligt om jag har kunnat pysselinspirera dig!
    Håller med dig, bokstäver på örngott är bara så fint!
    Ha det gott!
    Kram
    Ellinor

    SvaraRadera
  4. Har också listor.. men ibland blir det så många listor att jag måste ha en lista för att hålla reda på listorna :))
    Ha det bäst! Åse

    SvaraRadera
  5. Hej Vännen!
    Vilken fin kakburk:)

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  6. Halloj!

    Ja, det var verklig bokstavslycka. Vilka fina broderade örngott. Kakburken är jättefin.

    Hoppas att du får en skön helg!

    Kram Anna-Lena♥

    SvaraRadera
  7. Kakburken är jättefin! Bokstäver är himla fint, tycker jag också :-) funderar lite på att brodera bokstäver, eller namn alltså, på en liten lapp till kommande lapptäcken till barnen.

    SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...