fredag 8 oktober 2010

Börjar landa

Det finns ett liv efter sommaren! :)

Jag vågar knappt skriva det, men jag gillar faktiskt hösten. Åtminstone september/oktober. Innan det har hunnit bli så där blött och mörkt. Då är hösten rätt mysig. Den här hösten har än så länge gått i 180 knyck, men nu börjar jag ana slutet på all hysterisk stress. Lille O älskar dagis och än så länge går inskolningen som en dans, hästen har kommit hem och hösthetsen på jobbet börjar lätta. Jag är inte hemma så värst vidare mycket, och tiden går åt till alla vardagsbestyr men, som sagt, jag börjar landa. Så skönt!!! För jag saknar alla er!


I morse gick hela familjen tillsammans till dagis (Dag är hemma en vecka till och sköter inskolningen, själv jobbar jag hemifrån och bestämde mig för att prioritera en dagistur) och jag kände att jag verkligen saknat att se världen genom barnens ögon. I stället för att stressa i väg i morgondiset tog vi tid på oss att se allt vi gick förbi. Jag och Em fastnade så klart under det stora kastanjeträdet. Dag konstaterade att vi verkligen är mor och dotter. :) På hemvägen får nog lite höstlöv följa med och så får vi se om det blir en krans eller två till dörren. Tillsammans med barnen - så klart.


Pysslandet och inredandet här hemma har fått stå tillbaka för hästpysslande, stallfix och mockande. Men nu längtar jag efter att både få måla och virka lite. Har en halvfärdig elefant på gång som påminner om den lilla rosa kaninen. Och så har jag fått en beställning på en virkad lastbil från en kollega! Hon blev så förtjust i polisbilen jag virkat. Visst är det roligt att få beröm, men därifrån till att göra saker åt andra... Jag skall försöka i alla fall. För lite smickrande är det allt.
I kväll skall jag (om pluggandet går som jag vill) försöka kika in till er andra. Är så nyfiken på vad ni hittat på sen sist! Lite har jag tjuvkikat, men bestämt stängt ner utan att lämna något efter mig. Jag har ju bloggpaus... ;)

Kram, Cathrin

6 kommentarer:

 1. Hej Cathrin!
  Vad glad jag blev när jag såg att du gjort inlägg! Hoppas "landningen" går bra... lova att du tar hand om dig!!
  Vad ursnygg layouten blivit! Fräsch, med jättefina foton :)
  Ha nu en riktigt skön helg! Å jag håller med - hösten är faktiskt en härlig årstid.
  Kram Marie

  SvaraRadera
 2. Åh så kul att höra hur du har det :) Skönt att se tunnelns slut kan jag förstå! Det är minsann inte lätt att få all tid att gå ihopa, än mindre med hästar kan jag tänka :)
  Ha det bäst och ta dagen som den kommer! Åse

  SvaraRadera
 3. Glad jag blev att se ett nytt inlägg från dig!:)
  Det är inte lätt att få ihop livet emellanåt. På mitt jobb börjar vi bli ganska trötta och jag orkar inget när jag kommer hem på kvällarna. Och som alltid är det familjen som blir lidande. Måste göra vad jag kan för att ändra på detta!:)
  Ha en bra helg!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Vad glad jag blir att du är tillbaka. Har tänkt på dig flera gånger de senaste dagarna och undrat hur det går med all stress och i fall du har det bra. Så det var skönt att höra att du håller på att landa!
  Själv börjar jag redan stressa upp mig lite över att mammaledigheten är över om 3 månader. Men jag försöker fokusera på att njuta i nuet.
  Ha det riktigt bra och fortsätt landa!
  Kram
  Ellinor

  SvaraRadera
 5. låter som om ni har haft en underbar dag tillsammans :) jobbar ju själv på ett dagis så man upptäcker nya saker varje dag , vad mysiga bilder du visar idag


  Kramar Malin

  SvaraRadera
 6. Välkommen tillbaka! Skönt att uppehållet inte blev så långt :-) Härligt också att du varit så kreativ i helgen :-)

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...