måndag 11 oktober 2010

Kreativ helg!


När jag som bäst håller på att kinka ihop över hur lite tid det blir över till att göra något här hemma så "poff" händer saker. Nästan som av sig själv. I lördags fick jag ett par timmar bara för mig själv när man och barn blev bortbjudna. Jag var tvungen att plugga och fick snällt stanna hemma.


Och tänk så kreativ man kan bli när man får en stund över! Trots pluggande lyckades jag även klämma in spraymålning av två ramar (som dock inte blev färdiga eftersom färgen retfullt nog tog slut!), jag hann sätta upp bokstäver på sovrumsväggen som legat och väntat allt för länge i en låda, och jag hann också göra två tavlar ála Hannis. Denna otroliga, kreativa och fantastiska inspirationskälla. Kika in hos henne om ni inte redan gjort det!
Jag envisas ju med att samla på mig en massa (nåja, noga utvalda vill jag egentligen påstå) gamla tidningar är det ju kul att kunna använda dem till något också. Så tänkt och gjort (från tanke till handling på 0,5 s) fram med decoupageklistret och så satte jag igång. Vilken tur att jag har ett överfullt pysslerum med tex två canvastavlor som bara väntade på att bli använda. :)


Oturligt däremot, när jag nu haft tid, så har jag inte haft tillgång till kameran i helgen. Därför blir det bilder från Country Living i stället. Med bokstäver och böcker på. Så klart. Lite relevans måste det ju vara mellan text och bild. ;) När jag väl tar mig tid att surfa runt är det himla roligt att hitta vackra bilder som sätter igång pysslelusten. På söndagen lyckades jag även piffa lite i Oscars rum så nu har äntligen vimplarna kommit på plats. Och så har jag bytt ut lite lampor och grejat... Bilder även på det kommer kanske så småningom.

Hälsningar Cathrin

8 kommentarer:

 1. Härligt att få sådan tid när man inte räknat med det!:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Trevligt att få lite ensam tid och pyssla lite med saker man tycker om. Det skall bli spännande att se vad du gjort för fint.

  Önskar dig en fortsatt trevlig höstvecka
  kram Mia

  SvaraRadera
 3. Heeeeeej=))
  Men gulliga du!!
  Har missat att du uppdaterat!
  Vad kul att du är tillbaka!
  Och tack för att du skriver så himla gulligt om mig. Blir lite generad=))

  Kan tänka mig att du skapat något fint i vanlig ordning. Ska bli kul att se.
  Vad skönt att tempot lugnat sig lite så du hann med en stund av pysseltid också.
  Och hästen hemma igen, fölingen också?
  Är så nyfiken på hur hon ser ut nu.

  Må allra bäst/Kram Hannis

  SvaraRadera
 4. Så skoj att du vill vara med! :-) Foton på barnen kan man aldrig ha för många av... KRAM å ha en fin dag!

  SvaraRadera
 5. Ja när man minst annar det så... Ska bli kul att se resultatet!
  Ha det bäst! Åse

  SvaraRadera
 6. Vilket underbart pyssel! Kram

  SvaraRadera
 7. Vad roligt att du är tillbaka, både pysselmässigt och på bloggen! Själv håller jag på att försmäkta efter helgen så att jag äntligen kan pyssla med alla sthlmsfynd!

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...