fredag 29 oktober 2010

Spökligt höstpysslande

Tack för rara ord om min prickiga lilla korv till son! Utslagen är nästan borta och febern har gett med sig. Så snart är han sitt vanliga soliga och pigga jag (inte för inte som vi kallar honom Orkanen Oscar...). Jag brukar inte lägga så där värst mycket krut på halloween. Känns inte som min högtid, mer som något importerat och påklistrat. Men dagis gillar tydligen halloween. Och med dagisbarn hemma får jag gilla läget. (I morse lämnade jag en liten pirat, undrar vad jag får hämta hem?) 


Ett litet virkat spöke får vara med i höstpyntet. Gjord i soffan framför Teletubbies av lite restgarn. Jag virkar det mesta jag gör på känn. Ibland får jag förfrågningar på mönster som alltså är lite svårt att förklara hur jag gör. Det här lilla spöket börjar som en liten strut som jag sedan fäst bakåt för att den inte bara skall se ut som en kon. Inspirationen hittade jag hos Martha Stewart när jag pysselsurfade inför julen... Rekommenderas!


Tidigare i höstas/slutet av sommaren så försvann all ork. Kändes som om luften gick ur mig. Jag är en sån där som vill ha mycket omkring mig, som trivs när tempot är högt och andra klyschor. :) (Vadå duktig flicka varning...) Till slut kom jag fram till en massa förändringar som var tvugna att genomföras för att jag och alla omkring mig skulle klara av att hantera den här hösten.
 Däribland ingick att sluta blogga. För att få mer tid över till annat. (Som hästen, pysslandet hemma, pluggandet, jobbandet, familjen och vänner osv, osv) Men det gick inte.
Att blogga är så himla kul!
Och jag är fortfarande, efter två år, så helt överväldigad över alla dessa fantastiska, kreativa, vänliga, helt otroliga människor som finns i blogglandia! Här är en uppsjö av inspiration, kreativitet och en sådan härlig omtanke. Det är faktiskt helt enormt! 

Så tack för att ni finns!

Trevlig helg!

8 kommentarer:

 1. Hej Cathrin!
  Tack själv för att du finns!Vad kul att du vill fortsätta blogga så vi får se dina fina skapelser, vilket urgulligt spöke,hihi:)

  Ha en riktigt skön helg!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 2. Tack sajälv! Det är alltid roligt att titta in här och jag hoppas att det kan ge dig energi istället för att ta energi.

  Ha en fin Halloween!

  SvaraRadera
 3. Tack själv! Känner precis som du!:)
  Sött litet spöke!
  Här vill dottern gå Halloween och jag tycker så där om detta. Svårt dock att inte låta henne göra det när kompisarna får.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Å vilket gulligt spöke! Tusentack för all inspiration du ger Cathrin! Vad glad jag är för att du valt att ändå fortsätta blogga. Jag förstår dig precis och hos mig är det verkligen glest mellan inläggen. Vet inte hur jag ska hinna med. Älskar att blogga men är hösttrött och har fullt upp med barn, jobb och vardagen.

  Hoppas du får en härlig helg! Kram

  SvaraRadera
 5. En hälsning till den prickiga korven från den flammiga tjejen! Men mina nässelutslag börjar ge med sig nu och kliar inte så förtvivlat mycket, så jag är ganska nöjd...
  Ja, hur skulle ma kunna sluta blogga? Jag försöker ju ta lite pauser emellanåt, men det går inte så bra. För det är så roligt med allt gensvar som man får!

  SvaraRadera
 6. Tack själv för all inspiration du sprider! Ja detta här är en underbar värld och sysselsättnig som förgyller livet :) Jag har dragit ner på städandet istället :)) ger lite extra tid!
  Ha det bäst! Åse

  SvaraRadera
 7. Vilket gulligt spöke! Hoppas ni har en fin kväll!

  SvaraRadera
 8. Tack själv för fin inspiration och en underhållande blogg!

  Hoppas att du får njuta av en sköön söndag!
  Kram Therese

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...