lördag 16 oktober 2010

HM Home och oväntat besök


Jag gillar HM Home. Förutom deras fina kuddar har jag blivit lätt beroende av deras fina badrumsmattor. Den här är den senaste i raden. Vi har golvvärme i våra båda badrum, men tyvärr glömmer vi oftlast sätta på den, så då är det extra skönt att ha en go matta att stå på när man borstar tänderna. Idag har jag egentligen för mycket att göra för att blogga.


Från att ha ett tight schema på förmiddagen med dans och ridning skulle vi sedan på middag hos goda vänner. Men sjuka barn gör att vi måste omdirigeras och då blev det hemma hos oss. Och det är kul med gäster! Vänner man träffar mer sällan är lite extra kul, men jag måste säga att jag är glad att jag redan hunnit storstäda badrummen. En sak mindre att fixa. Det som är mindre kul är att våra badrum var nyrenoverade när vi flyttade in. Och även om det inte var i riktigt vår smak så gör man ju inte om något som faktiskt är fint och nytt. Eller?


Så här ser i alla fall vårt badrum där uppe ut. Det är inte stort, men vi har i alla fall ett bubbelbadkar! (När det väljer att funka...) Skulle vilja byta ut det till ett sådant där på tassar, men det är mycket jag vill. :)
Nej, tillbaka till städningen!

Hoppas i har det fint i det vackra lördagsvädret!
Ser ut att bli en riktigt fin höstdag idag.

4 kommentarer:

 1. Vi ska ha planerat främmat ikväll, så jag städar också!:) Har bara börjat, så jag har det mesta kvar. Kan ju säga att jag kommer att vara väldigt glad över att kunna stänga till tvättstugan ikväll då jag bl a byter i alla sängar!:)
  Ha en bra dag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag diggar också HM home, jättefina prylar till minipris.
  Ha en god fortsättning på helgen!
  kRAM mALIN

  SvaraRadera
 3. Samma problem här bara det att vårat badrum uppe är mörkblå på golv och halva väggen, med en bård av solens uppgång och nedgång. Men helt och fräsch vilket gör att det får vara så.
  Har inte tittat så mycket på H&M home tänkte ta mig en titt i butiken i stan någon dag.

  Kul att du vill vara med i min utlottning, lycka till!

  Du får ha en trevlig kommande vecka
  kram Mia

  SvaraRadera
 4. Tyckte det såg rätt fräscht ut... Hade kanske bytat skåpen, kanske, men i övrigt fint!
  Gillade mattan också. Har precis beställt hm kuddar så jag är kanske också fast, återstår att se :)
  Ha det bäst! Åse

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...