fredag 16 april 2010

Milady



Jag är lite såld på vackra gamla plåtburkar. Den här skönheten hittade jag i Landskrona för ett par helger sedan. Egentligen står den i köket på den öppna hyllan, men ibland får den göra små turer ut i huset för att se var den passar. (Den åkte in i köket igen - står sig vackert mot det vita och de andra turkosa detaljerna)


Tänk att det redan är fredag. Vart 17 tar dagarna vägen? Det måste vara en kombination av att våren äntligen kommit och att jag börjat jobba för dagarna bara flyger fram. Känns som om dagarna är fullspäckade från tidig morgon till sen kväll med allt möjligt trevligt. Skönt när det är så, men det går lite ut över mina "kreativa projekt".


Jag är väldigt sugen på att ta tag i det där skåpet som står ute i garaget och bara väntar på att slipas och målas. Sedan skall det placeras där mitt symaskinsbord står i dag. Det i sin tur skall baxas upp för trappat till sovrummet. Där är det väldigt vitt så det kan behövas lite kontrast, har jag fått för mig. Kan nog bli en liten fin "blogghörna" i fönstersmygen. (Vi har som jag tidigare skrivit ett löjligt stort sovrum så plats är det ganska gott om). Men jag måste bara hitta rätt knoppar till de små lådorna i bordet. Av någon anledning var de bortplockade när jag föll för bordet.
Efter lunch packas hela familjen in i bilen och susar norrut (nåja). Ett besök hos mina föräldrar står på agendan för den här helgen. Skall bli jättemyigt. Jag är kanske lite mycket inne på mammor just nu - men jag saknar faktiskt min egen när det gått för lång tid från att vi träffades sist.

Önskar er alla en fin helg!!!
.

14 kommentarer:

  1. jag är också såld på plåtburkar.
    för ett par år sedan hittade jag två röda med vita stjärnor på från mazetti. de gillar jag ;)

    ha en fin helg!

    SvaraRadera
  2. Kul att ha ett stort projekt att bita i!
    Önskar dig en skön helg! Åse

    SvaraRadera
  3. Tänk vad fina burkar och askar det fanns förr! Skulle vilja ha fler!
    Härligt att åka till föräldrarna, man behöver lite föräldravård ibland även om man är vuxen *ler*
    Hoppas att ni får en härlig helg!
    Kram Mimmi

    SvaraRadera
  4. Hoppas ni får en underbar helg! Vilken superfin burk! Jag älskar också gamla burkar, de kan man aldrig få för många av! Kram

    SvaraRadera
  5. Hej Vännen!
    Vilken söt burk, gillar oxå gamla plåtburkar:)

    Ha en riktigt mysig helg hos dina föräldrar!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  6. Lyckliga du som hittat en så fin burk, den gillar jag:)
    Ha en riktigt skön helg/Annika

    SvaraRadera
  7. Vilken vacker burk, jag har också hittat en skatt som jag ska blogga om sen, dock med trasigt lock - perfekt att fylla med penseer ;-) Trevlig helg!

    SvaraRadera
  8. Att plantera i ett kockumskärl måste ju bara vara hur snyggt som helst! Tackar för det tipset ;0). Jag har också några som bara står och skräpar... Hoppas att helgen blir underbar!
    Kram/ Anna

    SvaraRadera
  9. oj vad trevlig plåtask :) var hittade du den? larssons lager?

    Kramar Malin

    SvaraRadera
  10. Den underbara blogg du driver förtjänar att få utmärkelsen Beautiful Blogger award , Därför har jag gett dig den . Kom in på min blogg för att klicka hem din award

    Kram Malin

    SvaraRadera
  11. Varsigod det är du värd, många som hatar den dära karlsson ,och med all rätt. Hade jag haft facebook så hade jag startat en grupp " Vi som hatar Karlsson på taket" Haha vad kul att just din man läste mitt inlägg. ja det gäller nog att lirka lite så som du säger. Jag kan inte köpa för mycket sådär rakt av utan får ta en sak i taget och ställa fram. Märker mr.A något nytt kan man alltid prova att säga den har alltid varit där :P

    Ha en underbar helg

    Kramar Malin

    SvaraRadera
  12. Hoppas du njuter av helgen till max!!:-) Här skiner solen, lovely!!
    Asken var bedårande, är oxå svag för fina burkar:-)

    Stora kramen Sofia

    SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...