torsdag 29 april 2010

NappeninpåseJag är på inga vis någon vituos vid symaskinen. Tvärtom. Men kul är det! (När jag inte spottar och svär över den eländiga maskinen  som inte syr rakt, fastnar och har egna idéer alltså)
Och lite raksöm är ju inte så värst svårt. Oftast.
Senast jag släpade fram maskinen blev det en "Nappeninpåse". Beställd av Emilia. Jag pysslade till en "Danspåse" (där hennes dansskor och danskläder ligger) i rosarutigt tyg i höstas som blev väldigt populär.

Tyget är en Tilda-stuvbit som jag inte kunde motstå för en tid sedan och den valde Emilia ut väldigt allvarligt i min numera ganska digra tyghög (förutom alla andra "måste-ha" lider jag även av ett enormt tygbehov när jag ser fina tyger...). I påsen fick sedan hennes Nappenin bo.


Perfekt, för nu stoppar hon faktiskt i napp och gosekanin i den och vi slipper leka kurragömma efter dessa varenda kväll (och till skillnad från sin matte piper inte gosekaninen när den inte blir hittad med en gång).

Alla nöjda!
(Men jag undrar lite stilla för mig själv: hur sårt kan det vara att trycka ett mönster på tyg så att det blir rakt, efter trådriktningen?!!!)


6 kommentarer:

 1. Fina och smarta tygpåsar! Här har barnen aldrig haft några gosedjur så vi har sluppit leta. Dottern hade napp och det hade vi alltid ett lager i köksskåpet.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken gullig kanin-nappenipåse-påse du har gjort :) du är ju jätte duktig med att sy ju. Du ska ju bara se mig framför en symaskin. Är så främmande för mig så jag vet inte var jag ska ta vägen. Ska jag mata den? ska jag trycka på något? varför sitter jag här? haha ja du fattar det är inte riktigt mitt element:D

  Fina påsar du har lyckats med att göra i alla fall

  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Men wow vad duktig du är, jag är superimpad!! Så söta typåsar du har gjort!:-))

  Vill samtidigt önska dig en härlig valborgsmässoafton imorgon!!

  Kram Sofia

  SvaraRadera
 4. Hej Vännen!
  Vilka fina påsar du sytt!! En sån söt gosekanin Emilia har:)

  Önskar dig en myysig Valborg!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 5. Hej allt bra idag? :)

  Lust att följa varandra via bloglovin? :) (a)

  SvaraRadera
 6. Vilken gullig idé, jättefina!

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...