måndag 26 april 2010

Tulpanfrossa


Tänk att man kan vara så måndagstrött efter en så här fin helg som vi har haft. Lite märkligt faktiskt. För jag har bara njutit. Av spabehandlingen, lite shopping, det fina vårvädret och trädgårdsjobb. Helgen har varit underbar! Det enda smolket var väl att loppisbesöket var ett bottennapp. Men snart börjar det väl komma igång? Känns som om det vore på väg, för vårvärme är ju lika med loppissäsong.


I trädgården (ja, det blir lite tjat om min trädgård...) börjar man nu ana vilka färger tulpanerna har, de är precis på väg att spricka ut. Och jag hårdbevakar dem. Hoppas nu att de är lika fina som de såg ut på paketen när jag tryckte ner dem i höstas. Ca 300 lökar planterade jag. Så något måste det ju bli av dem! Jag hoppas att det skall bli så många att jag utan att det märks kan plocka in för att verkligen kunna frossa riktigt ordentligt i dem.Hälsningar Cathrin

8 kommentarer:

 1. Hej Vännen!
  Oj vad tulpanlökar du planterat:)

  Ha en trevlig vecka!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 2. Jösses, vad lökar du har planterat! Vore väl sjutton om du inte ska kunna plocka in av dem!:)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det kan inte bli för mycket trädgård den här tiden på året! Jag skulle gärna plantera tulpaner, så härligt... Men vi har massor av rådjur här som äter allt de kommer över, så det känns inte som någon idé. Håller tummarna för dina lökar! Kram Denice

  SvaraRadera
 4. ja lila är en tjusig färg, finns så många fina nyanser av det och med rätt färger till så kan det bli riktigt snyggt ;)

  jasså ni hade ek till lila? blev det inte snyggt då? hehe

  Ja det är ju en chansning det där med loppisar , inte alltid man hittar något. Har du varit på Emaus i svalöv? där brukar jag alltid hitta massor av fint. Mormor min hittade en Dior kappa där för något år sedan :)

  Kram Malin

  SvaraRadera
 5. Hej vad fint det ska bli med alla lökväxter som blommar! MVH semlan

  SvaraRadera
 6. Ojojoj vad lökar du har planterat:-) det kommer bli finfint ska du se, det är ju sååå vacker med alla blommor som kommer börja blomma snart!!

  Stora kramenS.

  SvaraRadera
 7. Kommer ju att bli ett riktigt blomsterhav av 300 lökar!!! Blir säkert jättefint :O)

  SvaraRadera
 8. Blir ju härligt när de dyker upp ur jorden! Fina blommor du fotat!

  Kram/Mira

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...