lördag 27 mars 2010

Spraymålningsmani


Oj, oj, vilket väder vi hade i går! Jag satt på uteplatsen och bara njöt. Gick runt i trädgården (det går rätt fort för inte är den stor inte) och njöt av alla mina "triljoners miljarder" lökar som börjar titta upp (Dags ord, han undrar exakt hur många jag petat ner. Snabbt räknad blev det väl runt en 300 men då var krokusar och våririsar som är väldans små inräknade också.) Jag njöt också av att förvanlda ytterligare en del av mina nyförvärv och en del gamla godingar också med lite sprayfärg (som sagt, det är lätt beroendeframkallande). Och det blir så fint!!! Korgen fick vi en jul med blomstergrupp i för något år sedan. I julas hade jag hyacinter i den, men den kändes inte helt hundra. Kom liksom inte till sin rätt. Så - simsalabim. Ett par varv med vit färg... nu har jag en korg för tusen och en användningsområden. ;0


Först tänkte jag att den kunde vara fin att ha servetter, underlägg och annat smått och gott (de är sockerbitar i den gamla glasburken). Vi släpar ju så mycket ut och in på sommaren när vi äter ute så den här kunde ju stå färdig att bara ta med sig. Som en liten uppmaning om hur enkelt det är att äta/fika/mysa ute.


Men sedan var jag tvungen att prova att ha mina virkgarn i den. Mmmm, fint det också, om jag får säga det själv... (Här ser ni också två av mina virkade älsklingar, tänkte visa mer när ytterligare en är färdig.)


Men det slutade med att den hamnade i köket : ) En fin plats för alla lappar, blanketter och "måste-göra"-listor. Tills jag kommit mig för något annat... (det lutar åt att jag har den till förvaring av servetter och bestick mm).



Idag blir det inget loppande för min del. Emilias dansgrupp skall ha uppvisning och det vill jag ju inte missa för allt i världen. Dessutom tänkte jag försöka upptäcka lite nya loppisjaktmarker på söndag, så min sakletarlängtan får nog utlopp ändå!

Som ni ser har jag inte kommit ur min blå-vita fas, det blir faktiskt bara "värre och värre". Men fortfarande får även lite svart vara med på fler ställen allt eftersom.

Önskar er alla en fin Lördag!


Och stort tack till alla er som lämnar ett par rader. Ni skall veta att jag verkligen bli glad. Vet att man inte alltid orkar lämna något efter sig, så jag uppskattar det väldigt. Är så glad över att jag "lärt känna" så många härliga, goa, kreativa bloggare genom det här som startade som ett rent tidsfördriv. Nu är det minst lika beroendeframkallande som spraymålning :0!

8 kommentarer:

  1. Ojj så fin korgen blev. Älskade ideén som "fika" korg. för hur många gånger springer man inte fram och tillbaka när man ska äte på altanen...Får se vad jag hittar i gömmorna, har ju fått några julgrupper genom åren:)
    Visst är det underbart med alla nya "vänninor" man får via bloggen! Ha en underbar lördag med dansupvisning och allt! Åse

    SvaraRadera
  2. Vilken fin korg! Tyckte att det såg så mysigt ut med dina garner i den, men den funkar säkert som fikakorg också!:)
    Vitt och blått är så fräscht och jag har alltid gillat blått. Ett tag så var nästan allt i min garderob blått och jag drogs till den blå avdelningen i alla affärer. Nu har det varit mycket svart ett tag, men det börjar bli en del blått igen!:)
    Trodde heller aldrig att jag skulle bli så beroende av att blogga!:)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Fin korg som går att ha till lite av varje!

    kram

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Ja blev så glad att du tittat in hos mig. Visst är det underbart med alla nya vänner man får via bloggandet, man blir så glad för varenda liten rad man får. Fint blir det med lite vit färg, tänk va många användningsområden man kan hitta för en korg. Ha en fortsatt skön helg!
    kram Lotta

    SvaraRadera
  5. Jätte fin korg! Och vilka fina kuddar du har virkat!!! WOOW!
    Håller med dig om att man blir så glad när man ser att någon har varit inne och lämnat ett litet spår efter sig :)
    Ha en fin lördagkväll!
    Kram kram

    SvaraRadera
  6. Hej! visst är det härligt när det börjar växa i trädgården igen! Må så gott kram Maria

    SvaraRadera
  7. Hej Vännen!
    Vad fin korgen blev och som du säger,den kan användas till mycket:)

    Vad härligt det låter att lökarna har börjat titta fram i din trädgård! Här har vi fortfarande en del snö som ligger men det blir tack och lov mindre och mindre, vill ha barmark o grönt nu:)

    Hoppas du hittar nått fint på din loppisrunda, själv var jag iväg på en igår men fick bara med mig en gammal ram hem,hade hoppats på fler fynd:)

    Tack själv för dina alltid så goa kommentarer hos mig!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  8. Så fin korg! Underbara kuddar! Vill också virka kuddar men oroar mig lite för att "virka in dem" eftersom vi har en riktigt kladdig liten kille här hemma som kladdar och snorar ner det mesta. Funderar på att göra ett par kuddar till vårt sovrum. Där är de inte så "utsatta";-)

    Hoppas u har en härlig helg! Vi har det regnit men det är ändå kul att upptäcka vårtecken lite här och var. Jag har inte satt triljoners lökar men några börjar smyga sig upp i alla fall, det är kul! Kram

    SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...