tisdag 2 mars 2010

Gamla konserveringsburkar


Jag är lite smått tokig i gamla konserveringsburkar i glas. En hel del har jag haft turen att få efter min mormor. (På vinden hittade jag och mamma hennes gamla konserveringsmaskin också, men den kändes inte så nödvändig...) Men jag kastar mig också över dessa små (och ibland stora) raringar när jag finner dem på loppisar och liknande.


Tycker att de dels är fina, dels är det ju praktiskt att se vad de innehåller (fast man får tänka lite extra på vad man trycker ner om de skall vara just fina). Enda felet med dessa burkar är möjligen att de är så svåra att fota så att de kommer till sin fördel. ;)


Arbetsrummet är fortfarande inte färdigt, en liten sjukling gjorde att vi tappade fart i helgen. Men även där har jag en liten samling med glasburkar där jag förvarar knappar, spetsar och lite annat smått och gott i pysselväg.


I går var jag inne på jobbet som lite mjukstart, ganska trevligt faktiskt. Jag har en månad kvar av min föräldraledighet men skall jag bli klar med alla mina planer för allt här hemma får jag nog sätta lite fart. För jag kommer att ha rätt fullt upp på jobbet när jag är tillbaka, det förstod jag i går. Men det skall bli ganska roligt, jag känner att det är dags att gå tillbaka till "det riktiga livet". Och det positiva är ju också att jag då får en hemma-man i ett halvår när Dag är hemma med barnen, hi, hi!

Hälsningar Cathrin

8 kommentarer:

 1. Vilken jättefin blogg du har! :)

  SvaraRadera
 2. Vilka fina burkar du har! Kan som sagt var användas till mycket! Passa på och njut såå mycket du bara kan av slutet på din föräldraledighet!

  Goa kramar Anna-Lena♥

  SvaraRadera
 3. Många fina burkar du har jag gillar även de vita i bakgrunden. Fint det var med spetsband runt.
  Tiden går verkligen fort när man vill göra mycket, vi åker bort om tre veckor och helt plötsligt blev det bråttom med vår kläderna vi skall ha med oss.

  Kramar Mia

  SvaraRadera
 4. Gillar också gamla glasburkar de är tjusiga!
  Det finns nåt hos mig som du ska få! Åse

  SvaraRadera
 5. Tittar in för att säga hej och grattis till awarden!
  Så fina bilder du tar till bloggen!!

  Ann-Christine

  SvaraRadera
 6. Hej du! Har själv just gått tillbaka till "det riktiga livet" och tycker faktiskt att det är ganska skönt. Enda nackdelen är att Måns redan efter två dagar plötsligt ville att pappa skulle komma och natta istället...! Vad hände??! Det går väl över :)

  SvaraRadera
 7. Kul att di lämade ett lite tassavtryck hos mig så att jag fick möjligheten att hälsa på här. Har en kasse med gamla konserveringsglas ute i bo´n. Nu gav du mig nya ideér. Tack. Milla

  SvaraRadera
 8. Vilken fin blogg du har! Hittade den av en slump när jag goglade runt :) Hoppas att du får det bra på jobbet, jag hann ju bara vara där en kort stund... trivs kanon på mitt jobb jag fick som producent!

  Hälsningar
  Christel Molin

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...