torsdag 18 mars 2010

Lite mer arbetsrum


Idag var jag och barnen på en liten utflykt och hälsade på vår goa C för att äntligen få se hennes lägenhet. Lååååång väntan för Em som väntat och väntat på att få hälsa på. Jag körde dock vilse och besöket blev lite kort (inte kort nog för den lilla kissen som inte var van vid barn. Han klarade inte riktigt av Oscars otyglade förtjusning. Semlan är ju van vid både höga glädjetjut och omild behandling, den stackaren.).
I alla fall, på väg hem klagar Emilia på att hon "har ont i halsen" och några minuter senare är hela barnet nerkräkt. Och halva bilen. Så nu sitter vi här på nålar och undrar hur natten blir. Vanlig åksjuka eller kräksjukan...?Mitt upprensande i arbetsrummet går långsamt framåt. Så här ser ett annat hörn än det jag tidigare visat ut. Mycket virkat blir det. :)) Har tagit en liten kuddpaus och virkade klart det E jag brottats med. Det är så jag löser problem - stuvar in dem i arbetsrummet och tar tag i dem efter ett tag. Ibland långt tag. Och det här gäller nog inte bara virkning är jag rädd... Fast förr eller senare måste man ju ta tag i saker och ting. Ibland kan de bara behöva ligga till sig lite.
Hälsningar Cathrin

14 kommentarer:

 1. Oh fy stackars liten... hoppas hon kryar på sig!
  Mmmm har också kommit på det att nån gång måste man ta tag i sakerna som ...ja jag glömde...
  Ha en skön fredag! Åse

  SvaraRadera
 2. Stackars lilla Em. Hoppas sjukan blir kortvarig. Vad mycket olika virkprojekt du har i gång. Jag är nog lite tvärtom. Vill bli klar med ett innan jag börjar med ett annat för annars blir aldrig det första klart. Nu har jag flera olika projekt på gång i huvudet men virkar bara på en liten beställd klänning. Längtar dock efter att komma igång med nästa grej - fler bokstäver! Hoppas du får en härlig helg! Kram

  SvaraRadera
 3. Vad fint det blir! :) Virkat är så sött och passar toppen in i den lite lantliga stilen! :) Hoppas att du får en mysig fredag!

  Kramar Emma!

  SvaraRadera
 4. Vad kul att du hittade in till mig och tack för din söta kommentar.;)Du har en jättefin blogg,kommer tillbaks hit tror jag. ;)Ha en riktigt skön helg. Kram Ulrika

  SvaraRadera
 5. Åh, vilket fint arbetsrum! En dag ska vi också ha ett sådant härhemma. Det var faktiskt för att min treåring är hemma från dagis en längre period som jag köpte de där ringarna. Hon opererades den 23 februari, h får inte börja på dagis igen förrän den 6 april, och dessutom kan hon inte gå just nu, så det blir mycket pysslande.
  Hoppas din dotter kryar på sig!
  Ha en trevlig helg du också :-)!

  SvaraRadera
 6. Hoppas att det bara var åksjuka!:)
  Fint du har det i arbetsrummet, är så avundsjuk på ditt rum.
  Här måste jag slutföra ett projekt innan jag börjar på nästa, men ibland är det himla tråkigt. Nu har jag massor jag vill göra, men så lite tid!:)
  Vad använde du gör garn till dina kuddar?
  Kram

  SvaraRadera
 7. Vad använde du för garn, ska det stå!:)
  Kram

  SvaraRadera
 8. Har också en hel del som ligger till sej ;O) Hoppas ni klarar er undan sjukan...
  Kram Mia

  SvaraRadera
 9. Lilla pluttan då! Hoppas hon mår bättre snart!

  JAg önskar att jag också hade ett helt arbetsrum att ösa in allt mitt i. Men det har jag inte=( så här blir det till att göra klart det man påbörjat...

  Kan du inte visa bilder på dina virkade kuddar, blir så nyfiken när jag läser och skulle gärna vilja se några bilder...

  Ha en skön helg!
  kram Emelie

  SvaraRadera
 10. Oj vad jobbigt det verkar gå en kräksjukbacill på bloggarna så många som har haft det. Kanske är det de där hallonen som de skrivit om. Hoppas ni andra klarar er ät nu vitpepparkorn.
  Känner igen mig i halvfärdiga saker men ibland behövs en paus när man hållit på länge eller fastnat på något.

  Ha det bra och hoppa natten var ok.
  Kram Mia

  SvaraRadera
 11. Hej!
  Hoppas verkligen ni slipper kräksjukan...
  Vilken ordning du har i ditt arbetsrum! Hade varit nöjd om mitt hade varit hälften så ordningssamt.
  Önskar dig en riktigt bra (o kräkfri!) helg!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 12. Näe usch och fy stackars liten!! Hoppas att ni har klarat er, alla är ju magsjuka nu!:-(

  Ha en fin fredag (trots det)!!

  Kram Sofia

  SvaraRadera
 13. Tack snälla för din kommentar hos mig. Vad glad jag blev, kul att du är nöjd över ditt tidigare köp. Känner igen det där med köpstopp, vi har det inte lätt vi tjejer...
  Hoppas att du får en underbar helg och att det inte var magsjuka som ni råkat ut för.
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 14. Vill bara önska dig en trevlig helg!

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...