måndag 29 mars 2010

Lite mer bokstäver

Tack för alla fina rader om lilla Saga! Hon är en liten kavat unge så hon borde nog fått heta Kajsa egentligen. Inget verkar rubba den lilla damens lugn och hon har redan hälsat på hästarna runt om kring sig. Skall bli så spännande att få lära känna henne!

Häromdagen ägnade jag mig åt lite omändringar här hemma. Inget stort, men det är ju ofta så att när något nytt kommer in måste man fixa och dona lite även med det gamla...

Beställde lite kläder till ungarna på HM och i ärlighetens namn var jag så sugen på en sådan där fin "blomstertext"kudde som jag sett flera blogga om. Så en sådan slank också med. Och de fina denimunderläggen jag visade i min korg tidigare. Väntar fortfarande på min turkosa badrumsmatta.
Måste säga att just Home-kollektionen verkar vara en fullträff. Är så nöjd med både mina underlägg och kudden. För att inte tala om Dags reaktion! Jag bävar ju alltid lite inför vad han skall säga när jag införskaffat ännu en "onödig" (i hans tycke) pryl till huset (Ni skulle hört hans utläggning om mitt skåp - ända tills han fick se det vill säga). Han blev i alla fall helt emot vad jag trott stormförtjust i kudden. "Va, köpte du bara EN?" var hand spontana replik. Så nu skall här köpas minst en till. Och antagligen lite annat...


Jag flyttar runt på min gamla skolplanch också. Hittar inte rätt plats. Tänkte att vid soffan, i samklang med min fina kudde blir nog bra. (Gillar dem ju just för det grafiska) men det blev inte någon keaper. Måste prova med sovrummet nu. Och kanske slutar det med lekrummet. Och som vanligt när jag fotar har jag god hjälp av min lilla inredningsassistent. Men han och jag har inte riktigt samma åsikter. Han tycker mer att sakerna skall "banga" omkring. Jag vill helst att de skall ligga fint, utan att skrynklas...


Jag lyckades rädda krukan, men den fick inte stå kvar på soffbordet...
I går besökte jag en fantastisk loppislada tillsammans med en go vän. Tack snälla C för att du visade mig denna guldgruva. Fantastiskt med en överfylld lokal med massor av fint, där det dessutom prutas på priset utan att man själv behöver säga ett ord! Jag höll mig ganska lugn, men kom hem med flera skatter.

Jag har också fått en award till. Den här gången från Ellinor med Ellas hus. Tack goa du! Jag lägger till finfina loppisfynd till min glad-lista som annars får vara intakt. Och goa medbloggare, så klart!

5 kommentarer:

  1. Men åhhh vilket bedårande föl, helt underbart söt!! Grattis, skönt at allt gick vägen!:-)

    Här ser jag oxå en liten nyfiken sötnos, hihi..

    Ha en fab dag!!

    Kramis Sofia

    SvaraRadera
  2. Godkväll
    Tack snälla för glad awarden jag tar tag i den när jag kommer hem om det är ok. Vad mycket fint du gjort jag gillar kakburkarna måste prova det när jag kommer hem. Mormorskudden är också så fin verkligen fin blå färg.
    Ha det bra och ta hand om det söta lilla fölet.

    Kram Mia

    SvaraRadera
  3. Hej Vännen!
    Åh din skolplansch är underbar, vill ha;)

    Visst har H&M Home mycket fint i vårens kollektion, gillar kudden du köpte!

    Ha en härlig tisdag,

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  4. Jag har också en man som tycker att det mesta är "onödiga" saker..men ibland blir man överraskad! Så jag köper på ett tag till :)
    Ha det bäst! Åse

    SvaraRadera
  5. Härlig skolplansch! Och mysig bild på sonen :O)
    Kram Mia

    SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...