söndag 21 mars 2010

Bokstavsglädje


Vilken härlig helg det blev! Den startade lite knackigt och inte blev den helt som jag tänkt, men så är ju nu livet. Höjdpunkten var faktiskt loppisbesöket med min mamma. Dels fick vi två lite tid själva, vilket vi sällan har nu mera. Och vilka fynd jag kom hem med!!! Var nästan lite rusig av fyndlycka när jag snurrade runt där där inne. Först ut var det ni ser bakom min pelargon (halelulja, den lever fortfarande!). En ljuvlig skolplanch med bokstaven H! S är på baksidan, men den sidan är i sämre skick.
På eftermiddagen fick jag och Dag vår egentid men det blev lite kort då vår minsting passade på att få en febertopp så att vi fick korta ner vår tur. Men vi hann ändå med att njuta av god mat på vår favorit tapasrestaurang i Malmö. Vilken tur att de hade plats för oss trots att vi inte bokat bord. Där brukar alltid vara fullbokat nämligen. Fast normala människor går kanske inte ut och äter halv fem en lördag... Bara vi med sjuka barn som ändå bara måste få njuta egentid. ;)

Idag har solen lyst så där vårvarmt och härligt. Vi har gått på promenad, rensat lite mer i trädgården och jag och Em tog en tur till plantskolan för inköp av ännu mer vårblommor. Så härligt! Och så har jag gått runt och gottat mig åt mina fina inköp från i går. Visar när jag har hunnit fota. Tror att jag är gladast åt den fina linnehandduken i "gåsöga" (enligt min mor) med ett så vackert broderat C...

Emilias bästa den här helgen: vattenpölar!!!

Nu tänker jag däcka i soffan med maken och mysa med film och lite kuddvirkning (japp, jag hann också med att köpa mer garn!). I morgon skall jag in på jobbet för en konferens. Om jag inte är totalt slut därefter skall jag ta igen det jag missat av era helgbestyr i morgonkväll. Jag hoppas verkligen ni också har haft en riktigt härlig helg.

Ha en fin söndagskväll!!!


Hälsningar Cathrin

15 kommentarer:

  1. Härlig helg, trot sjuka barn!:)
    Får nog försöka komma iväg och köpa lite garn imorgon. Är så sugen på att virka några kuddar nu också, har sytt fyra nya idag i linnetyg, men det skulle vara kul att blanda lite strukturer på kuddarna.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej Vännen!
    Låter som du haft en trevlig helg!!
    Vilken ljuvlig skolplansch!! Jag har faktiskt hittat en likadan (fotade den idag för att visa på bloggen senare:))fast i en nätbutik! Fick ge runt 400 för min inkl frakt, tror säkert att din var billigare på loppis:)

    Ha en fortsatt trevlig kväll!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  3. Oj, vilken vacker planch! Varför kan aldrig jag springa på såna där godingar på loppis... Får njuta av din i stället. Måste säga att ditt E är sååå sött! Blir så sugen att prova men mina ungar har så besvärliga bokstäver *hihi*. A, B och M... inte direkt superrakt för en som knappt kan virka.
    Kram/ Anna

    SvaraRadera
  4. Så mysigt att få äta på resturang i lugn och ro. Villken tapas resturang var det, hade vatt kul att testa nått nytt! Åse

    SvaraRadera
  5. Ja, vad ser jag här? Barmark och vattenpölar? Den som hade det... en snabb titt på termometern visar just nu på friska -10.. jag riktigt njuuuter. NOT. Men jag har nu planterat om mina ekplantor igen, då rötterna började komma krypandes ut. Sol har vi iaf, även om den inte värmer.. Men det har varit en härligt pysselfylld helg ändå!

    Vilken underbar skolplansch! Vilka snygga typsnitt som fanns förr! Varför finns inte sådana att ladda ner på free fonts?!

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Planschen var verkligen jättevacker! Vad roligt det lät med loppis och liten egentid med mamma. Har inte varit på loppis på ett tag tyvärr. Förstår precis ditt lyckorus - när man hittar de där fynden!! Såg din bokstav i förra inlägget - så imponerad. Kanonfint! Det får nog bli ett av mina framtida projekt...
    Kram Marie

    SvaraRadera
  7. Det låter som om din helg har varit kanon! Skolplanschen är hur fin som helst, jag gillar!!:-) Du är så duktig som virkar oxå!!!

    Ha en bra dag!

    Kram Sofia

    SvaraRadera
  8. Tack för lite stöd när det gäller min nya kopp! Och jag tror att KA är designad för att locka fram "klapplusten" i en. Jag klappar min rätt ofta;)
    Gillar verkligen din skolplansch. Vad är det med bokstäver som gör att det blir så vackert?
    Hoppas minstingen har kryat på sig.
    Solig kram
    Ellinor

    SvaraRadera
  9. Låter som en riktig toppenhelg Cathrin! Så härligt! Tur att ni hann njuta lite restaurang...*ler*

    Man blir väldigt mycket bättre på att njuta av det lilla sen man fick barn, eller vad säger du? Tänk om man hade vetat innan hur mycket tid man fkatiskt hade...
    Ha nu en skön måndag!
    kram Emelie

    SvaraRadera
  10. Så härligt det låter att rensa i trädgården... här har vi ännu en meter med snö :O) Alltid kul när man gör finfina fynd! Spännande att se vad mer du hade med dej hem!
    Ha en bra vecka! Kram Mia

    SvaraRadera
  11. Men du, vilket fynd!
    Sån där skolplansch har jag letat efter.
    Härligt att du fick lite egentid både med mamma och mannen.
    Det behöver man=))

    Visst är det sista veckan nu innan du börjar jobba?
    Hoppas att du hinner njuta lite till!
    Kram Hannis

    SvaraRadera
  12. Hej, och tack för besöket! Himlans treblig blogg du har. Tror inte jag varit här förut?

    Otroligt söt bokstavskudde du gjort, jag är skitdålig på handarbeten...suck...

    Lägger en länk så jag hittar tillbaka!

    Ha det gott!

    SvaraRadera
  13. Hej!
    Låter som en härlig helg trots sjuklingar.
    Vilken jättefin skolplansch du shoppat.
    Ha en trevlig vecka!
    Kram Milla

    SvaraRadera
  14. gud så fin blogg du har:) Man blir så glad!!

    Tänkte passa på att tipsa om en tävling på min blogg. 5st vinnare av mat & bak produkter från mika design! Var med du oxå:)

    http://maddesmumms.blogg.se/2010/march/tavling-i-sammarbete-med-mikadesignse.html

    SvaraRadera
  15. ååå, lyckliga du, vilken plansch...du kan tro att jag blev lite avis nu, bokstavstokig som jag är ;)
    det är alltid så roligt att göra loppisfynd!!

    tusen tusen tack för dina värmande rara ord...
    det var precis det jag behövde. jag känner verkligen att jag inte har något mer att ge just nu, men det är kanske bara är jag själv som sätter pressen...

    ha en fin dag!!!

    kram från mig.

    SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...