fredag 7 maj 2010

Bring me flowers...



Tittar bara in och önskar er alla en trevlig helg! Själv är jag ledig idag och har både brödbak och lite annat hushållsrelaterat (tvätt och städning) på schemat. Men jag har ändå fått mitt eget lystmäte efter ett ridpass tidigt i morse (det gäller att passa på!). Den här veckan har det varit mycket jobb och lite tid över för annat. Så det är rejält skönt att det äntligen är helg!



Idag regnar det, vilket på sätt och vis är tur. Nu när det blivit trädgårdstider vill jag ju allra helst ut i trädgården mest hela tiden. Resten av huset blir ganska eftersatt... Det är lite sådant jag tänkte ta itu med idag Och så har jag ju massor av blommor inne också. När jag greps av "tulpanfeber" i höstas passade jag lite praktiskt på att "glömma bort" att jag har rätt strikta regler för min trädgård. Tex vill jag helst bara ha blått och vitt i rabatten. En och annan rosa/lila blomma går också bra, men rött och framförallt gult går bort. Fast dessa kan man ju nu ta in. Rejäla rackare är det ockås, stora blommr och rejäla skaft. Som gjorda för höga smala vaser...

(Ser ni att det nu ligger en vit, virkad kudde i soffan? Den tänkte jag lotta ut, så snart jag bara finner tid att sno ihop ett inlägg om det...)

Ha en fin helg!!!



6 kommentarer:

  1. Skönt att du inte idiotförklarade mig!:)
    Ha en bra helg! Här får det bli nedpackning av vardagsrum och kök i helgen. Det närmar sig med stormsteg.
    Borde städa, men känner inte för det. Tvättade igår och idag kommer sonen och säger att han har i läxa från hemkunskapen att sköta en tvätt, stoppa i tvättmaskinen, hänga upp, vika ihop och stryka. Tror att han måste öva många gånger på den läxan!:)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej! Hittade din blogg tack vare "Majutmaningen". Din virkade trasmatta är jättefin! Färgerna är så finstämda.

    Läste i ett tidigare inlägg att du gått en fjärilskurs. Var hittade du den? Skulle jättegärna också gå en sån, jag började plantera en fjärilsträdgård hemma förra året, och planerar nu en på jobbet också :)

    Kram Outi

    SvaraRadera
  3. Tack så mycket för din fina kommentar och tack för tipset på loppisar. Har ingen aning om var det första stället låg , Men staffanstorp det vet jag :) kanske blir en tur dit då i helgen :)

    Ja det var ett par rejäla tulpaner du har tagit in :)

    Kram Malin

    SvaraRadera
  4. Hej Cathrin!
    Här är det oxå regnigt o lite grått o förmiddagen har ägnats åt dammsugaren... Inte kul, men nödvändigt!
    Du frågade om skålarna - jag hittade dem i webbutiken Ett hus i vitt (www.etthusivitt.se). Hon har MASSA jättefina saker. Hon har även en jättemysig blogg! Musliskålarna däremot var slut hos henne, så de beställde jag i webbutiken Countryhouse (www.shop.countryhouse.nu)
    Ha nu en riktigt fin helg!
    Kram Marie

    SvaraRadera
  5. Tänk vi har också haft grått i dag och regn hela dagen. Så jag har också passat på att göra inomhus saker som sömnad.
    Känner igen det där med vitt och blått i trädgården lite gult blev det då jag planterade ut min påskliljor förra våren. Men krukorna har faktiskt fått lite rosa fuchsia.

    Jag önskar dig en fortsatt trevlig helg.
    Kram Mia

    SvaraRadera
  6. Mysigt med egentid på hästryggen.
    Ha en fin söndag
    Kram Agneta

    SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...