fredag 14 maj 2010

Prinsess-wannabe


Jag har en liten prinsessa här hemma. Jag klär henne egenligen helst i jeans och randig tröja, kanske lite som jag själv såg ut i samma ålder. Men då är man inte "fiiiiin" (tänk er gnällskrik i falsett här) enligt min snart fyra-åringa lilla tjej. Nu har vi enats om en lite Madicken-liknande stil som vi båda kan gilla.
Men när man klär ut sig får man vara hur prinsessig man vill hos oss. Och det gäller så klart lillebror också. Han är väldigt förtjust i sins systers tiaradiadem. Behöver jag nämna att han är helt bedårande i det?


Emilias rum är egentligen "färdig inrett", men så ser jag bilder som denna och tankarna börjar fara runt... För det här är en stil som också är helt okej för mig... :) Kanske räcker det om hon får ett nytt överkast?Så här såg det ut sekunden efter att jag knäppt översta bilden... En liten prinsess-wannabe, det är vad han är min lille Oscar.

Hälsningar Cathrin

7 kommentarer:

 1. Här får jag inte på dottern jeans överhuvudtaget. Just nu är det bara leggings och tunika/kjol/klänning som gäller. Å andra sidan ser hon nästan alltid mig i samma, så kanske att det beror på det!:)
  Vår dotter har också haft prinsesskläder, men det har avtagit en del. Nu är det inte bara rosa i garderoben!:)
  Ha en bra lördag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej Vännen!
  Vilket härligt inlägg, kan se din lille son framför mig i prinsessdiademet, hihi:)

  Min bonusdotter Tindra (8 år) sätter glatt på sig vad jag plockar fram åt henne på morgonen. De enda gångerna hon vill bestämma själv är när hon ska på skoldisco;)

  Ha en fortsatt trevlig helg!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 3. Hahaha aw lille Oskar då :) så fint lilla emilia har i sitt rum. Hon verkar vara sin mor upp i dagen :)

  Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Du får fixa en kron till lille O. så han kan vara kung...:) Känner igen mig, ibland blir jag så trött på mig själv när jag ser en fin inspirationsbild och tankarna snurrar:)
  Det verkar inte gå så bra med mailen...men du kan lägga en kommentar hos mig i ett gammalt mail för jag har (kom jag på i natt) kommentarsgranskning på gamla kommentaren (3 dagar) och då lägger jag inte ut den kommentaren helt enkelt! För jag vill ju att du ska få din vinnst!
  Ha det bäst i prinsesvärlden! Åse

  SvaraRadera
 5. Himmel så gulligt!! Jag är säker på att det bor en liten prinsess-wannabe i min lillprins också. Jag kallar honom redan för min lille ballerina för han kan sträcka så fint på sina fötter. Ja, man blir väl lite lustig i huvudet av dessa söta små barn!
  Ha det gott i veckan!!
  Kram
  Ellinor

  SvaraRadera
 6. Som pojkmamma kommer jag aldrig få leva ut de prinsessdrömmar som jag tror att jag kanske ändå har där långt inne...
  Har ju alltid varit en pojkflicka med "skitundernaglarnaochslarvighästsvans"
  Här kör storprins jeans och helst "coola- tröjor"
  Inte helt plättlätt att veta vad som är coolt...

  Om ni kör Madicken stilen så kan jag tänka mig att din dotter ser bedårande ut!

  Kram Mimmi

  SvaraRadera
 7. Att jag inte kom på det tidigare... Den kommer i veckan!
  Ha det bäst! Åse

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...