fredag 21 maj 2010

Trädgårdshandskar på
Så var det då fredag igen. Och jag är ledig (skall bara få i gjort lite jobb när Oscar sover)! Veckorna är så intensvia just nu med mycket jobb och annat så de rusar bara fram. När fredagen så kommer är det nästan lite chockartat. - Igen? Men det var ju nyss söndag!


Den här helgen hoppas jag hinna med lite trädgårdsarbete. Där ute har det nämligen skett en explosion nu när vädret först var väldigt blött och sedan kom ju värmen hit med. Explosionen har ju inneburit både aklejor, löjtnantshjärtan och annat ljuvligt, men också ogräs enmasse. Och sånt gillar ju inte en trädgårdsgeneral som jag. Så idag är det ogräshandskar på som gäller! Och lite pyssel inomhus - hoppas jag. Härom veckan listade jag en lång "önskelista" på allt jag ville hinna, men som vanligt blev det en bråkdel gjort. Det är väl bara att acceptera - saker tar lite tid här hemma just nu. Men nacken är mycket bättre efter tre intensivbehandlingar. Fast hoppningen på söndag är inställd...


Trevlig helg!

Hälsningar Cathrin

11 kommentarer:

 1. Visst går det undan nu! Lite märkligt är det allt eftersom man inte sover lika mycket som på vintern... Man borde ju hinna mer lixom.

  Vilken fin vas du har där. I like!!! Hoppas att nacken snart blir bättre.
  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 2. Ja, visst går veckorna fort...
  Är oxå ledig idag och ska ägna dagen åt städning... inte så himla kul, men desto roligare när man är färdig!
  Ha en riktigt fin helg!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 3. Hoppas att du får en riktigt härlig helg och att din nacke håller för ogräsbekämpning och annat pyssel! Är nog smart att hoppa hoppningen!
  Kram Mimmi

  SvaraRadera
 4. ja usch då nackbesvär är aldrig roliga. Inga besvär är ju roliga för den delen hihi. Men hoppas det går över snart. Mycket fina bilder du visar du är så duktig på att ta så fina bilder. Ha en underbar helg

  Kram Malin

  SvaraRadera
 5. Jag har också en hel del jag skulle vilja få gjort, men orken finns inte. Borde kanske slutföra rensandet av rabatten till att börja med...
  Ha en bra helg!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Den gröna explosionen pågår här med! Jag cyklade hem från jobbet och märkte att häggen stod i knopp - och det som inte ens var löv på träden för en vecka sedan... Det går så fort att man vill stanna till lite!

  Jag håller med om det du skriver i inlägget nedan. Med åldern (oj, nu lät det som om vi var pensionärer både två, istället för på toppen!) så lär man sig att det viktigaste är att göra sig själv nöjd, och att inte leva upp till andras krav på en. Och att perfektion är allt bra tråkigt..

  SvaraRadera
 7. Ja jag håller med! Blommor som inte blommade på morgonen blommar för fullt när man kommer hem från jobb...Det går undan nu!
  Skickade paketen i torsdags så du bör ha den i början av veckan...
  Ha det bäst! Åse

  SvaraRadera
 8. Ja, det går verkligen fort nu, så vackert ute!

  kram Mia

  SvaraRadera
 9. hej Cathrin :) jag var på larssons lager idag och oj vad mycket fint där var, satsbord,ramar,rörstrand,flaskor,jordglob,böcker,stolar, kaffekvarnar o ja allt möjligt fint som där aldrig varit innan. Jag fyndade med mig 3 blå/mintgröna glasflaskor för en 20a :) var nog din lycka till hälsning som gjorde susen

  Kramar Malin

  SvaraRadera
 10. Halloj Cathrin!

  Jag har också varit ute och stökat i trädgården under helgen. Idag vräker det ned så vi håller oss inomhus men egentligen borde jag vara ute och jaga mördarsniglar. Det var ett litet tag sedan jag kikade in till dig men jag har haft det lite körigt. Måste säga att din prinsesswannabe var såååå söt! Du tar så fina bilder!

  Hoppas att du får en skön start på veckan!

  Kram Anna-Lena♥

  SvaraRadera
 11. Hello from Wahington State, I like your cubbord with all the dishes......I enjoyed your blog this evening, XO MARY

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...