torsdag 13 maj 2010

Fira med lite tårta?


Trots att jag inte har någon särskilt anledning att fira känns det ändå som lite tårta vore på sin plats. Nu har vi ju en långhelg att se fram emot! Vi skall förstås försöka vara lite sociala (jag skriver försöka för på sista tiden har det verkat vara stört omöjligt att få till lite socialt umånge) och hoppas kunna träffa flera av våra vänner. Och så har ju jag ett aldrig sinande förråd av projekt. Som det där skåpet ute i garaget. Och kakburkarna i förrådet. Eller tavlorna som väntar på att äntligen hamna på sina rätta platser. Men det är lite svårt att stå i ett öppet garaget och slipa i ösregn.Och spraymålning går ju bort direkt. Får väl be till vädergudarna. ;) Å andra sidan kan jag ju alltid fortsätta "baka" virkade tårtor men men nu börjar jag känna mig lite virkmätt.I går var jag uppe och hälsade på mina hästar. Lilla Saga hade vuxit enormt. Och blivit än svartare. Framförallt i ansiktet och på bakbenen. Ser ungefär ut som om hon har stora bläckfläckar som sprider sig. Så nog ser det ut som om vår rödtopp kommer att bli lika svart som mamma. Men lustigt ser det ut.
Fast jag struntar i hur hon ser ut. Hon kan få bli grön om hon vill. Det är en underbar liten häst och jag har stod större delen av kvällen med famnen full med föl. En helt undebar känsla! Och när jag inte kelade med henne ville hennes mamma ha full uppmärksamhet. Jag helt enkelt två stora kelhögar... Gissa om jag njöt!

Njut helg!!!

Hälsningar Cathrin

5 kommentarer:

 1. Virkmätt - kan man bli det;-) Jättefina tårtor!

  Vi har också massor av projekt som kräver att vädergudarna är med oss men än så länge ser det inte så ljust ut tyvärr..

  Sköt om dig, kram

  SvaraRadera
 2. Vilka jättefina tårtbitar du virkat! Har du mönster till dem att dela med dig, skulle jag bli jätteglad, och min tjejer ännu gladare :).

  Vad kul att du hittat till min blogg och vill vara med i utlottningen! Jag ska hålla tummarna för dig.

  SvaraRadera
 3. Fina tårtbitar du har virkat!
  Jag borde fortsätta med att packa ner vårt kök, men jag har tappat lusten helt. Som tur är så tyckte sonen att vi skulle fortsätta, så jag får väl ställa upp på det!:)
  Kram

  SvaraRadera
 4. så charmiga godbitar du bjuder på ;) hihi
  så duktig du är på virkning,

  Kram Malin

  SvaraRadera
 5. Finfina tårtbitar du virkat. Själv får jag inte tummarna loss till nått kreativt alls...fast en massa ligger på väntelistan!
  Tyvärr måste jag säga att din mail inte funkat, jag har inte fått nått mail ännu...

  Ha det bäst! Åse

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...