måndag 31 maj 2010

Sådan mor...
Är ni fler där ute som utkämpar ständiga slag med era barn? Jag har en alldeles underbar "snart fyraåring" här hemma och hjälp vad vilt det kan gå till... Det är "Alla är dummaaaaaaaah" till världens goaste gostjej på mindre än en halv minut följt av illskrik i flera minuter. Känslostormarna är enorma i den lilla kroppen.
Men det är väl bara att gilla läget. Det lär ju inte bli bättre den här sidan tonåren... 
Teckningen ovan fick jag igår. Det är ett hjärta fullt med godis. En liten godisråtta är hon allt.
Sådan mor sådan dotter.


Och den här vackra zinkburken fick jag av min mamma. Full med kolakakor - min favorit.
(Sådan mor, sådan dotter...)

Köket går framåt men stannade upp lite i går när minstingen fick hög feber. Och så visade det sig att handtagen jag bestämde mig för på varuhuset inte var helt rätt när vi känt efter. Så dem måste vi byta. Däremot leker jag med tanken på att inte sätta upp dörrar på ett av skåpen (jag lyckades ju i min förvirring glömma två av luckorna, tack och lov innan kassorna...) utan ha öppna hyllor. Kanske med något fint hyllpapper. Fast det är nog värt att klura på ett tag. Kanske över en kopp te?

Hälsningar Cathrin

6 kommentarer:

 1. VI har också haft en alla är dumma period den går faktiskt över ganska fort det gäller att inte göra så stor sak av det, även om det är jobbigt.
  Jag har en likadan låda i sovrummet men det bor ännu inget i den. Men kakor är ju trevlig och gott men då får den nog flytta ner i köket.
  Ha det bra
  Kram Mia

  SvaraRadera
 2. Mmmm vill väl egentligen inte hålla med... men min dotters humör har hon ju ärvt av någon... och det är inte från hennes far om jag säger så:)
  Ha det bäst! Åse

  SvaraRadera
 3. Hej Cathrin!
  Vilken söt zinkburk!

  Det är fint med öppna hyllor i köket så ni kanske ska strunta i de två luckorna ni glömde?:)

  Ha en bra dag!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 4. Jo då... här har vi också en hel del humörsvängningar.. Noah har börjat ge lillasyster allt från små kyvnyp till slag i ansiktet och de kommer verkligen helt ologiskt. Det spelar ingen roll om han är glad eller arg. Men strax efter sitter de och leker tillsammans och Noah kramar Nathalie och frågar om hon mår bra och ger henne nappen... Jag hinner knappt blinka.

  Jag röstar nog också för att låta två skåp vara utan luckor. Ni kan ju testa det ett tag och om det inte funkar är det ju bra att köpa nya luckor. Gillar verkligen öppna hyllor och att ha fina burkar och redska synliga!

  Ååå, vilket underbart väder vi har idag! Hoppas du får en fantastisk dag! Kram

  SvaraRadera
 5. Åh, vad jag känner igen det där och här är dottern 7,5 år!:) Nu kan man även få lappar där hon uttrycker hur dum mamma jag är. Jösses vad kraft och energi det tar ibland att fostra dessa underbara och viljestarka små individer!:)
  Vår dotter är också en godisråtta, precis som sin mor!:)
  Kram

  SvaraRadera
 6. tusen tusen tack för dina ord om boken.
  jag ser också väldigt mycket fram emot att få se det i tryck :)

  ha det gott!

  kram
  anna-malin

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...