tisdag 2 november 2010

Tidningstavla


För ett par helger sedan övermannades jag av pyssellust. Och med man och barn ute ur huset gällde det att det skulle gå undan (min lista på önskat pyssel är lååååång så det ändå som funkar är att ha eld i baken så att man får något gjort). Så sagt och gjort jag öppnade dörren in till vårt överbelamrade arbetsrum och blicken föll på en full burk decopagelim. Hmmm - mina Hemmets Journal från 30/40-talet...


Två små tavlor blev det minsann av det. Lite i minsta laget, men jag blev riktigt förtjust i den andra med Jussi Björling i reklam för halstabletter. Nu skall jag bara klura ut exakt var de skall få hänga i huset. Eller stå för den delen.

Idag är det ett riktigt ruskhöstväder. Mörkt tidigt är det nu också. Men två hästar väntar på mig så det är väl inte mycket att be för - bara att åka iväg till stallet. Sedan skall jag mysa i soffan. Och fundera ut nästa projekt jag skall ägna mig åt när jag får lite tid för mig själv.
Härligt!
Ungarna hemma är mer förtjusta i de stora jeans kuddarna jag köpt (HM Home). Perfekta att slänga sig på, mysa på, bygga koja med, eller sitta på.

6 kommentarer:

 1. Vill också ha ett arbetsrum!!!
  Snygga kuddar du köpt. Önskar också att jag hade mer tid till pyssel. Hos mig handlar det en del om prioriteringar, men även om ork och lust.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilket roligt pyssel. Jättefina tavlor du fixat! Nu skall jag googla på jeanskuddar, lät som ev passande julklappar :O)
  Kram Mia

  SvaraRadera
 3. Vad fina dina tavlor blev! Jag har ocså lite decoupageidéer på g. De där jeanskuddarna lät himla härliga.

  Ha en skön kväll!

  Kram Anna-Lena

  SvaraRadera
 4. Nej men så kul. Vad bra det blev. :)

  SvaraRadera
 5. Visst är det kul med pyssel som går fort och dessutom blir så fint.
  Tavlorna är jättefina jag gillar att de är lite gulnade.

  Nu har jag äntligen städat upp i mitt pysselskåp och syrummet det är så skönt att kunna gå in och bara ta sakerna utan att behöva flytta på hundra andra.

  Du får ha en trevlig onsdag
  kram Mia

  SvaraRadera
 6. Vilka fina tavlor du gjort! Och de små Halloweenspökena - så söta!

  Photoshopkursen jag påbörjat är ju riktigt rolig *hihi*. Usch det låter ju hemskt men så kul det är att studera andra människor, för att inte tala om kursledaren själv. En tysk Jonas Gardell om jag ska försöka beskriva honom. *gapskratt* Emellanåt är det bara att försöka hålla ögonen på skärmen för att koncentrera sig på det man faktiskt ska göra istället för att brista ut i skratt... Tre gånger kvar nu - riktigt kul!
  Ha en fin helg!
  kram Emelie

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...