lördag 13 november 2010

En kort att-göra-lista

Den här lördagen är att-göra-listan kort. Ovanligt kort. Det står kort och gott "städa" och "baka" på min. I huset har dammråttorna helt tagit befälet (varför kan inte Semlan se till att hålla dem i styr, hon är ju hemma hela dagarna?) och jag har ett helt garage fullt med äpplen som väntar på att bli äpplemos, äpplekakor och äpplemuffins.


I går fick jag gjort klart mina ramar som nu skall upp på väggen fort som bara den. För så lång tid det tagit att få dem presentabla har jag ju nästan hunnit tröttna på min idé. Undrar just om jag kan tvinga min något krasslige make till att ta tag i det projektet i dag? Och när han ändå är i farten med verktygslådan har vi ju en fotovägg som bara väntar på att bli spikad i så att ramarna slipper stå på bänken inunder. Och när jag tänker på det, vi har ju ett par lister kvar att spika och... Även om jag har en kort lista idag, finns du det ju något som heter delegera ;)

Det blev aldrig någon glögg för mig i torsdags.Får tas igen idag. För det går visst att ha glöggfest i början av november!

Ha en trevlig helg!

4 kommentarer:

 1. Även om listan ser kort ut, så kan det ju ta lång tid att beta av den!;) Här dansar dammråttorna också omkring, men de får fortsätta ett tag till.
  Jag är ganska bra på att delegera jag också och idag har jag äntligen fått bort den där hmhm bänken i förrådet. Nu skulle jag vilja röja ut alla makens verktyg i förrådet, men jag får se hur mycket jag orkar.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Mmm, känner igen det där med att saker kan ibland ta så lång tid att få klara att man har hunnit ledsna.. Har ett tavelprojekt här som det är så med. De är klara nu (man kan ju faktiskt inte bara städa!!!) men kommer de upp på väggen månne?..

  SvaraRadera
 3. Gott med glögg, började med det igår och ska nog göra det ikväll igen, julen är ju så kort!

  kram

  SvaraRadera
 4. Hoppas du hann med din korta lista som blev lite längre än planerat verkar det som...:)
  Ha det bäst! Åse

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...