torsdag 18 november 2010

Pysselkli


Jag längtar efter helgen!!! Trots att det är torsdag idag känns helgen trots det alldeles för långt borta. För den här helgen skall det pysslas! Nu är det alldeles för länge sedan ett endaste litet pysselprojekt blev gjort och det är förste advent om två helger. Jag har gjort en djupdykning in i arbetsrummet och laddat upp med, papper, limpistol, snören och stämplar plus lite annat smått och gott.
Det kliar i fingrarna bara jag tänker på det. ;)
I kväll står det pyssel av annat slag på agendan - en träff med tjejgänget på temat pärlor, minsann. Pärlor och bubbel (ett obligatoriskt inslag på dessa tjejhappenings) - det låter väl inte så dumt?

I dagarna landade ett paket i lådan. Jag har inte varit hemma i dagsljus, men till helgen tänkte jag fota och visa. För innehållet i paketet blev väldigt uppskattat! Och måste visas. :)

5 kommentarer:

 1. Spännande! Ser fram emot att se innehållet :)

  SvaraRadera
 2. Hej Cathrin!
  Låter som du har en trevlig kväll framför dig:)

  Ser fram emot att få se vad det var i paketet!

  Kul att du är med o tävlar hos mig!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 3. Låter som en trevlig tjejkväll! Vi är ett gäng som ska träffas på söndag och göra dörrkransar. Det är över 10 år sedan vi började med detta och det är så himla mysigt!:)
  Spännande med paket...
  Kram

  SvaraRadera
 4. Aha, pysselkli :) Ja det är ju en åkomma som måste åtgärdas! Det ska bli spännande att se vad du ska hitta på med stämplarna och allt det andra, och vad det landade paketet innehöll.

  SvaraRadera
 5. Oj så mysigt det låter, både med pärlepyssel och stämpelpyssel :O) Du får visa resultatet sen.
  Kram Mia

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...