fredag 19 november 2010

Konsten att avsluta...?


Pysslandet har börjat!
Kliet från igår ville inte gå över, så det var liksom bara att sätta igång. Jag har så många saker som jag vill göra, men varje gång är det så svårt att välja. Jag börjar också så smått lära mig att inte starta större grejer som jag inte hinner avsluta. (Det ligger tillräckligt många oavslutade projekt och väntar redan som det är.) Idag satsade jag alltså på snabbpyssel. Med julfeeling. Nej, nu måste jag gå och fixa lite glögg och pepparkakor - julpyssel kräver lite tilltugg. :)


På ljuset står det NOEL det går inte att fota bokstäverna så att det syns...
(men det ger idéer inför adventsljusen).
Tagsen funderar jag på var jag skall fästa. Kanske på en trådgalge, kanske på klädnypor.
Kul att göra var de i alla fall.
(Tagsen kommer från Panduro och bokstavsmallen från Stoff & Stil.)

Gårdagskvällen med pärlpyssel med tjejerna resulterade i ett armband. Och en hel hög med pärlor med hem. Jag har inte ägnat mig så mycket åt smyckestillverkning, men pysseltokig som jag är, är det lätt att bli frestad. Pärlor i vackra glasburkar är förvillande lika godis - och lika svåra att motstå för mig.

7 kommentarer:

 1. Får nog försöka få tag i sådana schabloner jag också! Jätte fint!:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej! Åh, vad kul du ser ut att ha! Fint! själv hinner jag ingenting! Ska försöka hinna pyssla denna helg.. Visst är det svårt att avsluta en del projekt, det känner nog alla igen sig i!

  Ha det bra!

  SvaraRadera
 3. Vad fint du gjort!
  Det måste vara samma bokstavschabloner som jag har - har för mig att jag inhandlade dem på Stoff o Stil... Himla kul att jobba med!!
  Jag hoppas jag oxå för lite tid över till adventspyssel.. tiden går ju så himla fort och det är ju bara EN vecka kvar. Ska bli så mysigt!!
  Du undrade om volangkudden och tanken är att de ska finnas med i bloggbutiken. Hade tänkt beställa hem lite mer tyger bara och ev sy upp även i svart, brunt eller grått.
  Bara maila mig om du undrar om något :o)
  Ha en riktigt härlig pysselhelg!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 4. Ja visst är det svårt att sluta när man har dragit igång pysseltåget :) det går liksom av sig själv, ibland!!!
  Ha en skön helg! Åse

  SvaraRadera
 5. Mäh!Jag skulle behöva gå i skola hos dig.
  Och lära mig det där med att sortera projekten jag kastar mig in i...
  För ibland går jag nog lite över gränsen med mina ideér=))

  Så fint med ljuset och pepparkakorna!
  Och roligt pyssel lät det som dessutom.

  Ha en härlig vinterdag/Kramen Hannis

  SvaraRadera
 6. På varje avslutat pysselprojekt så göms det minst fem oavslutade projekt hemma hos mig.. och inte lär jag mig att inte sätta igång nya projekt heller. Jag är oförbättrelig ;-D
  Men, sådana där etiketter har ju jag med.. hm.. man kanske skulle sno ihop något.. se där, ännu ett projekt till listan! Önskar att det kunde bli lite pepparkakor bakade här!

  SvaraRadera
 7. Tack för tipset! Jag skall också ägna mej åt blott och endast snabbpyssel i fortsättningen. Så kanske vi hinner pyssla massor fram till jul... ;O) Så fint du gjort!
  Kram Mia

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...