söndag 7 november 2010

Helt slut


Och så var den är helgen snart slut. Tentan är färdig och avslutad. Faktiskt i god tid före deadline, vilket inte var något som skulle hänt för drygt tio år sedan då jag pluggade (på riktigt). När tentan var avklarad stod valet mellan att lägga sig i ett skönt varmt bubbelbad eller fixa lite småprojekt som blivit liggande. Gissa vad det blev? Det är underligt att burkar med sprayfärg kan ha en sådan dragningskraft. Idag var vädret perfekt, det var uppehåll, vindstilla och solen sken till och med. Så det var bara att köra loss. Nu har tex den blå soffan med ett hiskeligt orangetyg fått vit färg och ett rödvit rutigt tyg. Synd att det rör sig om en dockskåpssoffa. Resultatet gav mersmak! Emilia har fått överta mitt gamla dockskåp och möbler och dockhus behöver sig en rejäl make-over. Skall bli kul att sätta tänderna i... (Damen i fråga är dock inte alls överens med mig i färgvalet "- Mamma, varför måste allt allitd vara vitt. Jag vill ha guld!" Antingen är hon född till prinsessa eller glamourbabe...)

Nu sitter jag i alla fall i soffan och är rätt nöjd med min helg. Förutom den där tentan hann jag ju med en hel del. Och roligast, det var nog att spela Fia med knuff med Emilia. Men säg mig, varför vinner barnen alltid?
Snart är det dags för sängen. Barnen snarkar sött i sina sängar och även gosedjuren är nedbäddade. (Tror de väntar på den där docksängen jag inte hann riktigt färdigt med idag...) Kanske skulle jag följa deras exempel?


4 kommentarer:

 1. Härligt med en sådan helg när man både får gjort "måsten" och sådant man vill göra!:)
  Ha en bra vecka!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Skönt att tentan är över att den är klar i god tid måste bero på barnen. För visst blir man bättre på att hålla deadlines med barn. Något som inte blir bättre med barn är att komma i tid, speciellt på morgonen.
  Jag har egentligen lite egentid nu och känner att jag skall flytta om och pyssla med lite smågrejer.
  Färg och barn är svårt men jag tror någonstans efter 5 så vill de inte bestämma så mycket längre vare sig kläder eller färg i rummet. Inte mina barn i alla fall.

  Önskar dig en trevlig vecka
  kram Mia

  SvaraRadera
 3. Vad duktig du är och skönt att du fick lite gjort men glöm inte att unna dig att ta det lite lugnt ibland också...

  SvaraRadera
 4. Ja, vad är det med tiden på helgerna?! Den går så fort, och jag kan ärligen säga att jag aldrig har sagt "Den här helgen hann jag med allt jag ville"
  Men det är ju jättefint med vitt, så klart! Märkligt att inte alla förstår det..
  Här funderar jag just nu på om det ska bli varmt bad eller varmt bad. Jag som trodde på allvar att jag skulle dammsuga idag när jag kom hem..!!!

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...