onsdag 7 juli 2010

Sommar loppisar

Som grädde på moset hann jag också med den årliga loppisen på Visingsö innan vi måste skynda oss till färjan i lördags. Oj, vad mycket fint man kunde hitta där. Jag retar mig fortfarande på att jag fick släppa två finfina bord som vilket som hade passat som soffbord (jag har ännu inte givit upp där - det perfekta soffbordet finns där ute). Och för mindre än lite dessutom. Precis som det skall vara på en riktig bondloppis. Emilia fick en docka av farmor och var mer än nöjd. Själv högg jag den vackra plåtburken så snart klockan slagit 10.00.


Litermåttet i rostfritt var mer på impuls, men blev vackert med jätteblåklockor i. Lyckades även komma över det allra sötaste virkade vita överkastet, lagom till en liten barnsäng. Just nu pryder det soffan, men man vet aldrig var det hamnar i slutänden. Och lite annat smått och gott (som gick att klämma in i en redan fullpackad bil...).

Loppisar är underbart.

Välkommen loppis-sommar!!!

10 kommentarer:

  1. Härför första gången. Här har du en till loppistokig bloggare! Fastnade för de blå klockorna i plåtburken, snyggt! Gillar ju förutom loppisar BLÅTT..men det ser du genast om du tittar in till mig...Kommer gärna igen!
    Kramar från Pia i Ateljé Skogslyckan

    SvaraRadera
  2. Det var en bra impuls=))
    Du kommer att hitta ditt bord!
    Rätt var det är så står det där framför dig och vrålar ditt namn*skrattar*

    Må gott vännen!
    Kram Hannis

    SvaraRadera
  3. Synd med borden, men det kommer fler!:)
    Fin plåtburk du hittade i alla fall.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Mums vilken fin burk och litermått!! Grattis! Jag har tagit mig till alldeles för få loppisar. Får bli bättring för det är ju verkligen härligt!
    Det låter som att du har en toppensemester och med vädret vi har borde det ju bli en bra fortsättning också!
    Ha det gott!
    Kram
    Ellinor

    SvaraRadera
  5. Vilka härliga fynd!
    Såg otaliga skyltar med LOPPIS när vi körde till Halmstad sist med mannen hade siktet framåt och eftersom han höll i ratten så... ja du fattar...

    Skrattade när jag läste din kommentar hos mig! Du vet hur livet som småbarnsföälder är! Iaf är mitt lika... Ska bli skönt att få låsa toa dörren framåt ;))

    Nu ska jag läsa i fatt mig hos dig... missar ju en massa när man roar sig på annnan ort!
    Kram Mimmi

    SvaraRadera
  6. Du ska se ditt bord kommer snart att dyka upp :)
    Ha det bäst! Åse

    SvaraRadera
  7. Kan inte annat än att hålla med! Loppis är sweet ;)

    SvaraRadera
  8. Ja, visst har det varit kul i Sthlm, men inte var där en loppis så långt ögat kunde nå, så nu kliar det verkligen i loppisfyndarfingrarna!!
    Jag hittade ju till slut mitt soffbord en av de sista dagarna på min semester förra året, så jag håller tummarna för dig med!

    SvaraRadera
  9. Vad härligt du har gjort om i din blogg :) hoppas du finner ditt soffbord tids nock då :) det finns där ute .. gäller bara att vara vid rätt ställe vid rätt tidpunkt

    Kramar Malin

    SvaraRadera
  10. Jag har längtat hela vintern efter sommarloppisarna men nu har jag inte lyckats ta mig iväg till en enda :-S Vilka fina saker du fyndade!

    SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...