måndag 19 juli 2010

Lindomestolen och lite kök


När jag ändå var inne i ett målarstim för ett par veckor sedan (tiden går så fort!) målade jag ju om den där Lindomestolen jag pratat om. Men jag har inte tagit mig för att fota den ännu. Bot och bättring utlovas. Och här är stolen! Först målade jag med pensel och avslutade med en omgång sprayfärg. Resultatet blev godkänt!

Dessutom skymtar en bit av köket... Jag är än så länge välidigt nöjd med vår light-renovering. Eftersom allt blev så vitt och fint (och känns som om vi fått ett par kvadratmeter till) gick jag loss på en klart lavendelblå duk (vaxdukar är ett måste i vår familj - bordet lär inte få synas än på ett par år). Nu blir jag på gott humör varje gång jag går in i köket. Härligt med en så enkel humörhöjare!
Dag retade mig härom dagen för att jag lika gärna kan göra som Kråkan i Mamma Mu. Ta fram högtryckstvätten och köra på med vit färg. Han tycker att jag vill måla allt vitt. Men som ni ser - inte vart det mycket vitt på den här bilden inte!

Hoppas ni alla har det fint i sommarvärmen. Själv skall jag städa efter vår trevliga bjudning i går. Fyra barn och fyra vuxna låter väl inte så märkvärdigt, men oj vilket röj det blev. Tack mina vänner för en så trevlig söndag!!! Ser fram emot nästa gång!

Hälsningar Cathrin

7 kommentarer:

 1. Var ett tag sedan jag kikade in- Hoppas att allt är bra.

  Stolen ser mycket fin ut!
  Vad fint du gjort på bloggen.

  SvaraRadera
 2. Ibland är det de små sakerna som gör det!:) Härlig duk!
  Här ser det nästan ut som om vi har kört högtryckstvätten med vit färg på alla väggar och tak på övervåningen, men jag trivs så himla bra! Sedan kan man ju tillsätta färg genom textilier istället.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hallå där=))
  Hoppas att allt är bra med dig!

  Snygg blev den stolen!
  Smart att spraya den, gillar tyget också.

  Jag hade tänkt ta mig i kragen och fixa lite hemma,spraya en lampa men i dag blåser det så mycket så att det är ommöjligt.
  Typiskt...

  Är väldigt nyfiken på köket=))

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 4. Prova blåbärssmootie när du är i faretn. Det är supergott! Vi använder: Yogurt, frysta blåbär, banan och lite apelsinjos.

  SvaraRadera
 5. låter som en riktigt trevlig kväll i söndes ju :P skönt att er light renovering är klar och att du själv är så nöjd över det,

  Kramar Malin

  SvaraRadera
 6. Jätte fin stol!
  Vill oxå köra en light renovering av köket... kommer bara inte för oss att ta tag i det... Snart kanske :)

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...