söndag 18 juli 2010

Lite sommarlat


Vilken sommar det är!!! Om det här är vad som väntar efter en riktig vargavinter kan jag helt klart tänka mig fler smällkalla vintrar. Här ägnas dagarna åt bad, picnicar och härligt umgänge med vänner och släkt. Och dagarna bara rinner fram. Lite grejande har det även blivit här hemma. Köket är snart klart (fem timmar på IKEA i går...) och annat börjar falla på plats. Härligt! Eftersom vi har haft mycket besök har det känns extra roligt att få ordning här hemma.


Idag väntar nästa umgängesinvation och innan dess står både pizzabakande och muffinsbak (Emilias önskan) på programmet. Då kommer vispbunken bra till pass. Först var jag lite tveksam till hur bra det var att ha en vispbunke i porslin, men nu bara älskar jag den! Plus att den är fin att bara ha framme. Den fick sällskap av en skål också, men tyvärr är de lite svåra att få fatt på. Nej, nu måste jag iväg och fixa lite lunch. Man blir så härligt lat när det är sommar... (det är bla därför den här bloggen uppdateras lite då och nu).

Hälsningar Cathrin

2 kommentarer:

 1. Håller med dig fullständigt angående detta med vargavinter = underbar sommar!:)
  Vi gör inte så mycket här hemma heller, men idag har vi tagit tag i de sista flyttlådorna som stått hemma hos svärföräldrarna sedan renoveringen. Jösses, vad grejor man har!:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åhh det låter ju helt underbart :)

  Kram Malin

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...