fredag 28 januari 2011

Längtan efter ljuset


I går hade vi ett strålande vinterljus under en stor del av dagen. Det kändes nästan som vår! Åtminstone när man var inomhus. Utomhus var det snorkallt. Men vackert. Det gäller att passa på att njuta av solen när den väl tittar fram. Så jag kompade ut och åkte till stallet. Mitt på dagen. Kändes riktigt lyxigt, och lite som att skolka från skolan. Myste runt med hästarna och kände riktigt hur jag gick ner i varv och laddade om. Är tacksam för att jag har ett jobb där det är möjligt.
Idag är det plugg hela dagen lång som gäller. (Och lite jobb för att ta igen skolket... )

Jag har varit dålig på att hälsa på hos er andra, men skall försöka ta igen det nu i helgen. Egentligen var den här helgen vikt åt en födelsedagsresa, men trist nog fick vi ställa in den. Fördelen är att det känns som om jag har fått en hel helg i present.


Önskar er alla en riktigt fin helg! 

7 kommentarer:

 1. Härligt att "fånga dagen" så där. :)

  Njut helgen,
  Emma

  SvaraRadera
 2. Vad tråkigt att resan inte blev av, men alltid trevlig när man helt plötsligt att har massor med oplanerad tid och förvalta :) Önskar vi också hade fint väder, men här är det bara grått :( Då är det trevligt att kika in och se alla fina vårblommor som fyller bloggarna nu :) Hoppas du får en jätte trevlig helg, trots att den inte blev som ni tänkt!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Underbart när man kan fånga dagen så där! Håller med dig om att det var härligt med solen även om det var kallt. Då är jag glad över det jobb jag har som gör att jag kommer ut varje dag.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Visst är det härligt med ljuset! Vad skönt att kunna utnyttja dagen på bästa sätt, låter som du haft en riktigt fin dag!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Hej vännen!
  Visst är solen härlig och väl värd att ta vara på när den kikar fram.
  Det låter verkligen underbart med en stund i stallet, ibland saknar jag det...
  Önskar dig en riktigt härlig helg!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Idag var det faktiskt ljust när jag vaknade! Och det berodde inte på att jag sov jättelänge utan att det faktiskt har börjat bli lite ljusare för varje dag. Men jag vill ju ha midnattssol, DÅ är jag nöjd!

  SvaraRadera
 7. Hej vännen!
  Tusen tack för din fina ord hos mig, de värmde mer än du kan ana!
  Ta hand om dig!
  Stor kram Lotta

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...