fredag 10 december 2010

Kinokofin!

En blyg och lite motvillig fotomodell...

För ett par veckor skrev jag att jag fått ett spännande paket. Paketet var från Mia som har klädmärket Kinoko och i paketet låg den fina bruna kjolen till Emilia. Min dotter är tillskillnad från mig (som är en riktig jeanstjej) väldigt förtjust i klänningar och kjolar. Det krävs lite förhandlande för att vi bägge skall bli nöjda, om man säger så. Kjol och tights eller strumpbyxor är väldigt praktiskt under en tjock overall och när kjolarna är så här fina - ja då har jag inget att invända. Kjolen har underbar vidd, vackra spetsar och en skön mudd i midjan. (Har jag inte fel gör hon dem även åt vuxna!) Fotot är taget innan Em skall gå på 5-års kalas hos en kompis och åtminstone jag är väldigt nöjd med outfiten. :)


Stockholmsresan är avkladad och jag har njutit - det var nästan löjligt skönt att få ha lite tid för sig själv på hotell. Lite shopping blev det också, men eftersom tåget var försenat hann jag inte iväg till så många butiker som jag planerat. Tur att Syster Lycklig mfl har webbshoppar. Men jag hade allt bra gärna velat se det "på riktigt" också. Och ja, kursen var jättebra. :)
I helgen har vi fullt upp med julfester och glöggmingel. Lite pepparkaksbak ihop med barnen hoppas jag också skall hinnas med. Det det är få dofter som slår pepparkaksbak när det gäller att skapa julstämning.

Trevlig helg!

7 kommentarer:

  1. Åh, vad sööööt hon är! Mia gör verkligen underbart vackra kläder...

    Vad fint du har fått det här på bloggen!

    Kram/ Anna

    SvaraRadera
  2. Vilken söt bild kul att ni båda är nöjda. Det är så roligt att se hur andra kombinerar mina kläder och det blåa passade verkligen fint till.
    Jag besökte Syster Lyckligs butik i somras mycket fint på liten yta. Alltså ingen hit med två små barn. Ett besök blir det nästa gång.

    Trevlig helg
    kram Mia

    SvaraRadera
  3. Söt hon är!:)
    Här har vi en dotter som vägrat byxor det senaste året, ända tills jag köpte jeansleggings till henne!:) Å andra sidan har hon en mamma som helst går i leggings med tunikor till, så varför ska inte hon ha det!?!;)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Söt tjej du har!
    Kul att du kikat in hos mig.
    Önskar dig en riktigt härlig helg med familjen!
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  5. Vad söt hon är!!
    Visst gör hon underbara kläder, Mia! Jag köpte ett par jeans till min lille och jag och lillen var supernöjda!
    Önskar dig en riktigt fin helg!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Vad söt hon är din lilla tjej. Och kjolen är som en dröm. Jag hade också älskat den när jag var liten! Gillar verkligen Mias klänningar och kjolar!
    Vad glad jag blev att du tyckte om mina kuddar. Och en blå variant är på gång!
    Din stockholmsresa låter som en saga. Jag hade en sån dag i Göteborg i somras och jag lever på den fortfarande. Och en natt på hotell! Själv! Ja, jag skulle verkligen kunna tänka mig en sån resa!
    Ha det fint i helgen!
    Kram
    Ellinor

    SvaraRadera
  7. låter som ett fullspäckat äventyr i storstan. Vilken underbar kjol lilla Em har fått. Visst är hon duktig kinoko.

    Kram Malin

    SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...